Pretraga

Ove poznate Instagram plavuše sada su brinete, da li ćete se priključiti trendu?

Tekst: BURO.

Pre izvesnog vremena bilo je jasno da je zlatno-braon boja kose jedan od glavnih trendova sezone, a sada je potpuno jasno da je najveći trend sezone i da je, ako ćemo pošteno, zasenio sve ostale. Kako znamo? Lako: čak i devojke koje su poznate po svojoj plavoj kosi (uvek kul i prirodnih tonova) i čija je ona zaštitni znak, jedna po jedna osvanule su kao brinete.

Hailey Bieber bila je prva ali od nje i očekujemo da se menja sa time kako trendovi dolaze i prolaze. Ono što nismo očekivali jeste da deo najpopularnijih Instagram plavuša uradi isto. Nedugo posle nje, Camille Charriere, Pernille Teisbaek i Anne Lauermais prešle su na "tamnu stranu". Iskreno, neke od ovih promena nam se zaista sviđaju, a za neke se nadamo da nisu ništa drugo od trenutnog hira. 

Ostaje nam samo još da vidimo da li će biti smeđe samo za nekoliko insta-fotki ili će poput Hailey ne samo zadržati braon boju kose već je i dodatno patamniti uz obavezni zlatan odsjaj, što joj daje potpuno svež izgled u odnosu na klasične tamne i crvenkaste kestenjaste nijanse. Ukoliko ste plavuša: da li se i vi premišljate? Skrolujte kroz naš izbor, lakše ćete doneti odluku.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor