Pretraga

Skupljena kosa ponovo traži pramenove oko lica

Skupljena kosa ponovo traži pramenove oko lica

Da, pramenovi su se vratili. I to u paru.

Tekst: BURO.


Francuski manikir. Scrunchie gumice i voćkasti sjaj za usne. Duboke farmerke i martinke. Da li vam se nekad čini da ste se vratili u devedesete? Kada poznati počnu da izgledaju kao statisti iz serija "Moj takozvani život" ili "Prijatelji" jasno je da je stvar zvanična. A šta govori devedesete više nego dva kraća pramena izvučena iz repa koji uokviruju lice? Pa, izgleda, ništa. Možda su u ovom krugu ta dva pramena malo spontanija ali efekat im je isti - lice u fokusu. 

Skupljena kosa ponovo traži pramenove oko lica (фото 1)
Skupljena kosa ponovo traži pramenove oko lica (фото 2)

Skupljena kosa ponovo traži pramenove oko lica (фото 3)

Prvo su primećeni na devojkama koje inače vole sve što dolazi iz te dekade (Rihanna, Bella Hadid, Lily Rose Depp & Co), a onda su ih preuzele i druge žene koje često koristimo kao #beautyinspo i to na manje očigledan i spontaniji način. Verzija koju nosi Dakota Fanning, na primer, uključuje i retro šiške i izgleda savršeno. 

Skupljena kosa ponovo traži pramenove oko lica (фото 4)
Skupljena kosa ponovo traži pramenove oko lica (фото 5)

Skupljena kosa ponovo traži pramenove oko lica (фото 6)

Dakle, zaboravite dva tanka pramena ulepljena gelom koji ne mrdaju (njih ipak može samo Bella da iznese) i isprobajte opušteniju romantičniju verziju trenda. Manje precizno, blago talasasto i neobavezno. Trebaju vam wave wand ili figaro i blagi lak za kosu koji ne drži jako. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar