Pretraga

Bar jedan od ovih proizvoda za obrve postaće vam nezamenljiv

Bar jedan od ovih proizvoda za obrve postaće vam nezamenljiv

Tekst: BURO.

Jesen u nama budi potpuno novi entuzijazam kada je u pitanju šminka! Obrve su i dalje kolektivna opsesija ali umesto da ih karikiramo želimo samo da istaknemo njihovu prirodnost - i svoje lice, razume se. Za ovo postoji mnogo načina, od klasične olovke pa sve do pudera, a ovo su najbolji proizvodi za svaki od njih i ne morate se odlučiti za samo jedan - neki se mogu koristiti i zajedno.

Shiseido

BROW INK TRIO

Bar jedan od ovih proizvoda za obrve postaće vam nezamenljiv (фото 1)

Ovaj jedinstveni 3-u-1proizvod zamenjuje čitav set i sadrži preciznu olovku, puder i četkicu za obrve, a dizajniran je tako da se obrve jednostavno poprave, ispune i definišu na prirodan način.

Bobbi Brown

BROW KIT

Bar jedan od ovih proizvoda za obrve postaće vam nezamenljiv (фото 2)

Savršena definicija i savršeno senčenje. Koristite svetliju nijansu na početku obrva bliže nosu, a tamniju na spoljnim uglovima ili ih pomešajte tako da boja bude potpuno prirodna i u skladu sa vašim obrvama.

Yves Saint Laurent

COUTURE BROW

Bar jedan od ovih proizvoda za obrve postaće vam nezamenljiv (фото 3)

Ova maskara za obrve može se koristiti sama za izuzetno prirodan efekat ili kao dopunski prizvod za setovanje pudera ili olovke za obrve. Dostupna je u dve nijanse.

Aura

GEL ZA FIKSIRANJE OBRVA

Bar jedan od ovih proizvoda za obrve postaće vam nezamenljiv (фото 4)

Nakon koriščenja proizvoda za korigovanje obrva preporučljivo je naneti gel koji će ih fiksirati, a tekstura ovog providnog gela je lagana i efikasna te ne ostavlja obrve ulepljene i krute dok je četkica posebno prilagođena za lako ali precizno nanošenje i raščešljavanje dlačica.

Benefit Cosmetics

BROW MICROFILLING PEN

Bar jedan od ovih proizvoda za obrve postaće vam nezamenljiv (фото 5)

Microblading je trend koji još uvek ne prolazi ali ako ne želite skup i trajan tretman, onda je ova olovka najbolja alternativa. Njen vrh sastoji se iz tri dela pomoću kojih ćete lako postići prirodan efekat i definisane punije obrve.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor