Pretraga

Da li ste probali kremaste bronzere? Otkrivamo vam najbolje

Tekst: BURO.

Bronzeri su prešli dug put od narandžastih svetlucavih pudera - hvala bogu. Naravno da i dalje postoje oni u kamenu ili prahu koji su o.d.l.i.č.n.i. ali kada se temperature preko noći popnu na skoro 30, hvatamo se kremastih tekstura koje daju prirodan finiš, lakše su na koži i pakuju se u torbe bez bojazni da će se prosuti ili polomiti. Bilo da želite nevidljive teksture ili one sa malo sjaja (a little sparkle never killed nobody) donosimo vam one najbolje.

Chanel

LES BEIGES BRONZING CREAM

Da li ste probali kremaste bronzere? Otkrivamo vam najbolje (фото 1)

Nema nijedne liste najboljih bronzera bez ovog kultnog iz Chanel Les Beiges linije. Iako je dugo postojao samo u jednoj nijansi koja odgovara svetloj koži, sada joj se pridružuje i tamnija koja odgovara srednjim i tamnijim tonovima kože. Cena mu jeste visoka, ali zato traje u nedogled.

MAC 

CREAM COLOUR BASE

Da li ste probali kremaste bronzere? Otkrivamo vam najbolje (фото 2)

Kremasta formula koja je neverovatno lagana i ostavlja prirodan providan veo boje sa prirodno sjajnim svežim finišom. 

Tom Ford

SHADE AND ILLUMINATE

Da li ste probali kremaste bronzere? Otkrivamo vam najbolje (фото 3)

Jedan od prvih proizvoda ove vrste koji možete koristiti i ako bronzer ali i za konturisanje i hajlajtovanje. Kultni status osvojio je (i zadržao) zbog toga što ima teksturu koja se toliko savršeno stapa sa kožom da je praktično nevidiljiv.

Fenty Beauty (Sephora)

CHEEKS OUT FREESTYLE CREAM BRONZER

Da li ste probali kremaste bronzere? Otkrivamo vam najbolje (фото 4)

Ovo je krem bronzer koji odgovara praktično svim tonovima kože zahvaljujući velikom broju nijansi - iskreno, od Rihanne nismo ništa menje ni očekivali - i prirpdnom finišu. 

Milk Makeup (Sephora)

MATTE CREAM BRONZER

Da li ste probali kremaste bronzere? Otkrivamo vam najbolje (фото 5)

Mat dugotrajna formula koju možete koristiti i kao bronzer i za konturing. Dolazi u dve nijanse svetlijoj i izuzetno se lako nanosi i blenda prstima ili četkicom.

Elaluz

STICK BRONZER WITH CAMU CAMU

Da li ste probali kremaste bronzere? Otkrivamo vam najbolje (фото 6)

Kremasti bronzer koji se stapa sa kožom i daje jako prirodnu preplanulost, a obogaćen je sastojcima koji neguju kožu te štiti lice od spoljnih agresivnih faktora. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor