Pretraga

Jesen je pravo vreme da koristite proizvode za uklanjanje fleka na licu. Donosimo vam najbolje!

Jesen je pravo vreme da koristite proizvode za uklanjanje fleka na licu. Donosimo vam najbolje!

Tekst: BURO.


Jesen je u beauty svetu uzbudljivo godišnje doba: ponovo smemo da koristimo razne aktivne sastojke koji su prejaki ze upotrebu u toku leta ali i vreme za intenzivne tretmane i regeneraciju kože. Zato je pravi trenutak da se upustite u borbu protiv neujednačenog tena i flekica, a licu povratite sjaj. Najdramatičnije rezultate dobićete, razume se, od profesionalnih tretmana ali kućna nega je potpuno nezamenljiva i presudna kako za uspeh tako i za održavanje rezultata, a ovo su najsjajnije zvezde među proizvodima za ublažavanje hiperpigmentacija.

Vichy

Liftactiv Specialist Glyco-C noćne piling ampule

Jesen je pravo vreme da koristite proizvode za uklanjanje fleka na licu. Donosimo vam najbolje! (фото 1)

Intenzivan tretman koji se koristi kao deo večernje rutine i ciljano deluje na tamne mrlje, neujednačen ten i nedostatak blistavosti kože. Glikolna kiselina je poznata po tome što od svih AHA ima najsitniji molekul i zato efikasno čisti, ubrzava eksfolijaciju i regeneraciju kože, a u kombinaciji sa vitaminom C je najbrži put do blistave ujednačene kože.

Shiseido

White Lucent Illuminating Micro-Spot Serum 

Jesen je pravo vreme da koristite proizvode za uklanjanje fleka na licu. Donosimo vam najbolje! (фото 2)

Shiseido spaja prirodne sastojke i naprednu nauku u serumu koji ublažava tamne fleke i vraća koži sjaj. Patentirana ReNeura tehnologija budi kožu koja počinje da se intenzivno regeneriše, a njena površina postaje glatkija, ujednačenog tona i blistava. Lagane je teksture, lako se upija i nije komedogen. 

Lancôme

Rénergie Multi-Lift Ultra

Jesen je pravo vreme da koristite proizvode za uklanjanje fleka na licu. Donosimo vam najbolje! (фото 3)

Iako nije striktno serum ovaj fluid ima širok spektar delovanja i bori se ne samo protiv bora i gubitka čvrstine već i protiv pojave znakova pigmentacije i gubitka sjaja, a kao dodatni bonus sadrži i zaštitni faktor 25 za svakodnevnu prevenciju njihovog nastajanja.

Eucerin

Anti-pigment dvofazni serum

Jesen je pravo vreme da koristite proizvode za uklanjanje fleka na licu. Donosimo vam najbolje! (фото 4)

Prvi Eucerinov proizvod koji kombinuje visoku efikasnost u borbi protiv starenja sa pouzdanim sastojcima za ublažavanje hiperpigmentacija i ujednačavanje tena. Klinički i dermatološki je dokazano da ova lagana emulzija ublažava fleke i sprečava pojavu novih, kožu čini blistavom i ujednačenom. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu na duge staze.

Clinique

Even Better Clinical Dark Spot Corrector

Jesen je pravo vreme da koristite proizvode za uklanjanje fleka na licu. Donosimo vam najbolje! (фото 5)

Legendarni serum sada je unapređen i još efikasniji u borbi protiv neujednačene kože i flekica koje nastaju kao posledica izlaganja suncu i/ili kao ožiljci od akni. Koristi se dva puta dnevno, ujutro i uveče, a preko dana je obavezna upotreba visokog faktora zaštite preko njega zato što kožu čini fotosenzitivnom.

Murad

Rapid Age Spot Correcting Serum

Jesen je pravo vreme da koristite proizvode za uklanjanje fleka na licu. Donosimo vam najbolje! (фото 6)

Ovaj serum sadrži alternativu hidrohinonu koja efikasno ublažava hiperpigmentacije i prve rezultate daje već nakon jedne nedelje upotrebe. Sadrži kombinaciju nijacinamida, vitamina C, oligopeptida i nežne svetlucave čestice koje čine da ten izgleda sjajno i ujednačeno.

Sunday Riley

C.E.O. Glow Vitamin C+Turmeric Oil

Jesen je pravo vreme da koristite proizvode za uklanjanje fleka na licu. Donosimo vam najbolje! (фото 7)

Sunday Riley ulje za lice štiti kožu od štetnih slobodnih radikala i podmlađuje je, vraćajući koži sjaj, a pored toga i minimizira pojavu sitnih bora, kao i crvenilo. Dubinski hidrira i pogodno je za sve tipove kože, osim najmasnijih.

CoxIr

Vita C Bright serum

Jesen je pravo vreme da koristite proizvode za uklanjanje fleka na licu. Donosimo vam najbolje! (фото 8)

Ovaj serum sadrži vitamine C, A i E koji daju koži blistavost, umanjuju intenzitet tamnih fleka i štite kožu od štetnih uticaja UV zraka. Ovi sastojci zajedno stimulišu proizvodnju kolagena u dubljim slojevima kože, odlažu pojavu bora, regulišu lučenje sebuma i stvaranje pigmenta dok nijacinamid dodatno reguliše produkciju sebuma i kontroliše pigmentaciju, jača barijernu funkciju kože i čini je hidriranom.

Ostavite komentar