Pretraga

Obožavamo korejske SPF kreme, a ovo su najbolje

Obožavamo korejske SPF kreme, a ovo su najbolje

Tekst: BURO.

Nije nikakva novost da je korejska kozmetika na vrhu mnogih lista favorita, a da su pored esencija i maski za hidrataciju i umirivanje kože, kreme sa zaštitnim faktorom njihov najpoznatiji adut. Ali koji su najbolji? Bilo da još uvek niste pronašli onu koja vam odgovara ili jednostavno želite da istražite šta nam se sve nudi, sigurni smo da ćete u ovih pet pronaći svog novog najboljeg letnjeg prijatelja.

COSRX

ALOE KREMA SA ZAŠTITNIM FAKTOROM 50++

Tip: Mineralni

Obožavamo korejske SPF kreme, a ovo su najbolje (фото 1)

Cosrx Aloe Soothing Sun Cream pruža odličnu zaštitu od sunca tokom dana. Svojim specijalnim sastojcima ova krema štiti lice od UVA i UVB zračenja i obezbedjuje mu dugotrajnu hidriranost. Idealna je za masnu kožu zato što nije komedogna i ne ostavlja beli trag na koži.

Missha

DAILY SUN SPF 50+ PA++++

Tip: Mineralni

Obožavamo korejske SPF kreme, a ovo su najbolje (фото 2)

Ova hidrantna krema je veoma lagane teksture, sadrži ekstrakt zelenog čaja, ekstrakt runolista i mnoge biljne ekstrakte koji umiruju kožu i umiruje kožu.

Benton (DM)

MINERAL SUN CREAM 50+/PA+++

Tip: Mineralni

Obožavamo korejske SPF kreme, a ovo su najbolje (фото 3)

Lagana i prijatna tekstura je osnovni preduslov za svakodnevnu upotrebu kreme sa zaštitnim faktorom, a to je posebno teško naći među mineralnim preparatima za zaštitu od sunca. Novi Benton Mineral SPF 50 je odlična podloga za šminku i pruža mat završnicu bez belih tragova.

It’S SKIN

DUST DEFENSE SUN PROTECTOR SPF 50+ PA++++

Tip: Mineralni

Obožavamo korejske SPF kreme, a ovo su najbolje (фото 4)

Multifunkcionalna krema koja štiti kožu od štetnog dejstva UV zraka, fine prašine, sprečava pojavu bora i ujednačava ten. Formula lagane i hidratantne teksture čiji su glavni sastojci kreme ekstrakti cice i japanskog čempresate dodatno umiruje kožu. Posebno se preporučuje osobama koje provode puno vremena napolju i u aktivnostima na otvorenom i žele da pruže svojoj koži zaštitu od sunca i prašine.

Neogen

DERMALOGY DAY-LIGHT PROTECTION SUNSCREEN SPF50/ PA+++

Tip: Hibrid mineralnog i hemijskog SPF-a

Obožavamo korejske SPF kreme, a ovo su najbolje (фото 5)

Lagana krema koja pruža optimalnu dvostruku zaštitu kože od UVA i UVB zraka te sprečava nastanak oštećenja na koži usled svakodnevnog, posebno dugotrajnog, izlaganja suncu. Zahvaljujući svojoj gotovo tečnoj teksturi i brzoupijajućoj formuli, savršeno se razmazuje i prijanja na kožu, momentalno se apsorbuje, ne isušuje kožu, odlično se ponaša ispod šminke, te ne ostavlja beli i lepljiv trag.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor