Pretraga

Ove maske za oko očiju su toliko dobre da zavređuju selfie!

Ove maske za oko očiju su toliko dobre da zavređuju selfie!

Tekst: BURO.

Tanka koža oko očiju izložena je svakodnevnom stresu, bilo da su u pitanju umor ili nedostatak hidratacije, čak i štetno zračenje sunca i ekrana. Dodatna nega će vam se zato uvek višestruko isplatiti, a ovo je lista naših omiljenih brzih rešenja koja se pri tom odlično slikaju - stavite ove maske, a zatim provedite koji minut hvatajući najbolji selfie - nema na čemu!

ADVANCED NIGHT REPAIR CONCENTRATED RECOVERY EYE MASK

Ove maske za oko očiju su toliko dobre da zavređuju selfie! (фото 1)

Estée Lauder

Ova intenzivna maska za oči obogaćena je čuvenom Advanced Night Repair tehnologijom koju svi volimo i kožu oko očiju čini glatkom, sjajnom i vidno zategnutom za svega desetak minuta.

ANTI-WRINKLE FLASH EYE REVITALIZER

Ove maske za oko očiju su toliko dobre da zavređuju selfie! (фото 2)

Chanel

Da, ova maska zahteva dva koraka ali sastojci čuvenog Chanel seruma su pedeset puta koncentrovaniji kako bi boostovali i učvrstili područje oko oka. Dodajte na ovo kompleks vitamina koji ublažavaju otoke i tamne kolutove i dobili ste proizvod koji se graniči sa magijom. Plus se slika apsolutno genijalno.

HYDROGEL EYE PATCH BULGARIAN ROSE WATER

Hidrogel maska za negu područja oko očiju će ublažiti podočnjake i vratiti koži čvrstinu i elastičnost. Ovaj hidrogel se može koristiti na svim zonama lica koje zahtevaju dodatnu negu kao što su, na primer, čelo i obrazi.

CELESTIAL BLACK DIAMOND EYE MASK

Crni hidrogel? Yes, please! Osim što izgleda kao naj-kul maska ikada, ovi moćni hidrogel flasteri ublažavaju plitke bore i fine linije, te intenzivno hidriraju nežnu kožu oko oka. Dvadesetak minuta koliko se preporučuje držati je na licu biće vam sasvim dovoljno i za najbolji selfie.

GENIFIQUE YEUX HYDROGEL MELTING 360 EYE MASK

Prva maska za nežnu kožu oko očiju iz kultne anti-age linije Genifique će za samo 10 minuta učiniti konture oko očiju svežim, odmornijim, hidriranim, blistavijim i vidljivo mlađim.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor