Pretraga

Tajno beauty oružje za novogodišnje (i sve ostale bitne) žurke

Tajno beauty oružje za novogodišnje (i sve ostale bitne) žurke

A sad slobodno ispričajte svima pošto je sezona davanja

Tekst: Manda Javorina


Svako ko čita moje tekstove već zna nekoliko stvari o meni, a jedna od prvih jeste da ne verujem kad mi neko obećava kule i gradove (po mogućstvu u sekundi). Moglo bi se reći, čak, da je to jedno od mojih pravila. I nemojte me pogrešno razumeti, u narednim redovima nećete naići na suštinski suprotan stav ali moram da kažem da sam našla - izuzetak od (svog) pravila.

Verovatno ne bi trebalo da me čudi što taj izuzetak na sebi nosi ime Kiehl’s. Za sve koji se i dalje pitaju zašto Kiehl’s i zbog čega se diže tolika buka oko ovog brenda, razumem, do ove godine ga nije bilo u Srbiji pa vam nije bio na radaru. Ali za sve nas koji ga godinama dovlačimo sami i moljakamo da nam neko donese Creme de Corps sa kakao buterom (koja, osim što hidrira bez premca, nema nikakav iritirajući miris koji će pokvariti parfem) ili kremu za kožu oko očiju sa avokadom - njihov dolazak u Beograd je nešto poput bajke sa srećnim krajem, ili, još bolje, sa novim početkom.

Tajno beauty oružje za novogodišnje (i sve ostale bitne) žurke (фото 1)

 

Elem, nemam mnogo vremena u životu pa me iz tog razloga retko hvata panika, ona je jednostavno luksuz koji ne mogu baš uvek sebi da priuštim. Najviše mi se isplati da budem spremna na razne scenarije. Neke prilike su ipak izuzetak, kao što je to na primer bila novogodišnja gala večera koju je BURO. organizovao za prijatelje kuće u Narodnom pozorištu. Na to niko ne može da ostane imun i da ne poželi “ono nešto ekstra”. E, to ekstra se kako sam otkrila, zove Kiehl’s Line-Minimizing Targeted Triangle Patch-Mask. Ne nije obična maska i, da, stvarno deluje na neverovatan način. Onako, merljiv sa filterom na Instagramu ili malom količinom filera, a sve na bazi tehnologije koja se služi hijaluronom i heksapeptidima. Pošto ne verujem u makeup koji se ne zasniva na lepoj koži (mat, sjajna, i sve između ali da je što savršenija), uvek se trudim da pred sam događaj dam sebi dodatni boost.

 

Tajno beauty oružje za novogodišnje (i sve ostale bitne) žurke (фото 2)

 

Line-Minimizing Targeted Triangle Patch-Mask je maska koja za pola sata, koliko treba da je držite na licu, bukvalno pegla borice i taj efekat (čarolija?) traje dvadeset i četiri sata. I sam oblik u kom maska dolazi je nesvakidašnji: nije krema, a nije ni klasična sheet varijanta, već se radi o kvadratu sastavljenom od četiri trougla od kojih svaki stavljate na onaj deo lica koji smatrate da treba osvežiti. U tom obliku, ona se prilagođava bukvalno svakoj površini na licu - od čela do brade. Možemo samo da se nadamo da će ovaj trend maske po meri da zaživi pošto je g.e.n.i.j.a.l.a.n. Nakon skidanja, koža je hidrirana, dodat joj je volumen, a borice i znaci umora su stvar prošlosti. Ja sam svoje trougliće rasporedila ispod oka i na nazolabijalne regiju. U jednom pakovanju ima šest kvadrata-maski i, mogu vam reći, malo se pribojavam moći koju znam da imaju - najradije bih posegla za njima svako jutro, šta ću takva mi je priroda. Za sad sam karakter i ostatak čuvam za Novu godinu i ceo party cirkus oko nje. Šljokice i metalik odsjaji uvek bolje izgledaju na glatkoj koži! Kupila sam i nekoliko na poklon, dobra sam duša i volim da širim radost.

 

Tajno beauty oružje za novogodišnje (i sve ostale bitne) žurke (фото 3)

 

A šta ćemo sa legitimnom tvrdnjom je ceo život “posebna prilika”? Pa, za njega imam nekoliko stvari u arsenalu: retinol uveče i, od nedavno i Kiehl’s serum sa vitaminom C za dobro jutro. Ime mu je ozbiljno ali Powerful Strenght Line Reducing Concentrate ga potpuno opravdava. Od kad ga koristim, a tome ima bar mesec dana, lice mi je sjajnije i življe, bolje hidrirano. Koža ga upija u potpunosti, kao da postaje njen integralni deo. Ono što me oduševilo jeste i činjenica do pored jake formule, mojoj inače reaktivnoj koži, uopšte nije bio potreban period privikavanja - nikakve iritacije nije bilo. Pored dosta visoke koncentarcije samog vitamina C od 12.5%, serum sadrži i hijaluronsku kiselinu pa je idealan i sveobuhvatan anti-age proizvod za poželeti. Ispod kreme sa zaštitnim faktorom, razume se.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar