Pretraga

10 ideja za manikir koji bi se savršeno uklopio u seriju "Euforija"

Tekst: BURO.

Serija "Euforija" je ultimativni binge momenat i pri tom ne mislimo samo na radnju (koja sad zaista podseća after party nakon tačke sa koje nema povratka ali na kom želimo da budemo posvaku cenu) već i na beauty. I to ne ni samo na šminku - i sve nove varijacije na temu ajlanera - već i na neizostavni nail art.

Ovo nisu ideje za minimaliste i odmerene dušice koje svoj stil definišu "onim što nije prisutno" već prava pravcata eksplozija svega. Tu su šljokice, aplikacije, crteži, pop-art momenti i motivi koji vam igraju pred očima poput, da napisaćemo, tripa. Čini se da je ovde, baš kao i u samoj seriji, sve moguće i da sve možemo da očekujemo.

U samoj seriji, za nokte je bila zadužena poznata holivudska manikirka Natalie Minerva koja je savršeno nadopunila stajlinge i šminku koju od prve sezone potpisuje Doniella Davy. Hrom finiši, teksture poput disko kugli i kristala, prelazak u treću dimenziju - u njenim rukama je sve moguće i sve dobrodošlo.

Donosimo vam 10 najboljih lookova koji će vas inspirisati da napravite svoju verziju. I ne brinite ako nije sve savršeno i pod konac, nije ni život. Express yourself, don't repress yourself.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor