Pretraga

Ako vam fali inspiracija, ovo su najlepši manikiri za proleće

Ako vam fali inspiracija, ovo su najlepši manikiri za proleće

Tekst: BURO.

Sve smo bliži proleću i iako nas i dalje iznenadi po koji kišni dan (i ignorišemo šansu da ponovo zahladi), spremni smo za cveće na svakom koraku i sedenje na suncu, a to znači da je vreme i za beauty makeover. I dok na baš baš toplo vreme još uvek moramo malo da sačekamo, spremamo se unapred kada su nokti u pitanju. Uzbuđeni? Skrolujte za najnežniji nail art koji ste ikada videli.

VINTAGE cvetiĆi

Ok, praktično nemoguće za izvesti kod kuće ali floralni motivi koji kao da su došli iz prošlog veka  - od naivnih crteža pa sve do onih u boho vajbu - su nas potpuno očarali. Naoružajte se strpljenjem i spremite detaljan #inspo folder i zaputite kod najveštije manikirke koju poznajete.

metalik duga

Sve varijacije na temu nam mame osmeh. Duge u bojama za jednoroge i mece dobriće izbalansirajte neutralnom podlogom (idealno bez ikakve boje) i kratkom dužinom nokta... I spremite se da opčinjeno gledate u svoje šake svaka 2 minuta.

french remiks

Iako se klasičan frenč (zajedno sa svojom američkom verzijom) vratio na velika vrata zajedno sa 2000-im, proleće prizivamo na neočekivaniji način. Raznobojni vrhovi ili oni sa ispisima (naoružajte se strpljenjem) su najbolji update.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor