Pretraga

Easy Summer: Ovi minimal manikiri su dokaz da je manje više

Tekst: BURO.

Čak i ako volite nail art, velike su šanse da ste leti više raspoloženi za nešto što zahteva daleko manje truda i razmišljanja, a izgleda jednako dobro. Uostalom, ovo leto je leto minimalizma, odaberite manikir koji će se slagati uz taj vajb i skrolujte za ultimativnu inspiraciju za sledeću posetu salonu.

glitter french

Easy Summer: Ovi minimal manikiri su dokaz da je manje više (фото 1)
@BETINA_GOLDSTEIN

Prvi korak ka malo ekstravagantnijem nail artu je ova minimal svetlucava varijacija na temu francuskog manikira. Čuvajte je isključivo za kratke nokte, prirodnog ovalnog oblika, a za bazu koristite providan lak, nikako mlečan ili rozikast.

ton na ton

Easy Summer: Ovi minimal manikiri su dokaz da je manje više (фото 2)
@BEAUTYHAVEN_BYJODIE

Detalji ne moraju uvek biti u boji, samo bacite pogled na ovaj ton-na-ton crtež linijama. Bele krivudave linije preko kremaste bež osnove su monohromna kombinacija koja postaje sve zanimljivija što je duže gledate.

paleta boja

Easy Summer: Ovi minimal manikiri su dokaz da je manje više (фото 3)
@BETINA_GOLDSTEIN

Ako ste kao mali bili opsednuti slganjem flomastera i bojica, ovo je look za vas. Nekoliko boja iz iste palete savršen su način da dodate dinamiku manikiru ali ostanete u minimalistički elegantnom vajbu.

tačkice

Easy Summer: Ovi minimal manikiri su dokaz da je manje više (фото 4)
@INESNAILZONE

Providna ili mlečno-rozikasta osnova sa jednostavnim kontrastnim tačkicama nije novost ali nikako ne gubi na privlačnosti. Glasamo za crnu ili teget ili neku pastelnu nijansu poput lavande ili nebesko-plave i limete.

mleko bela

Easy Summer: Ovi minimal manikiri su dokaz da je manje više (фото 5)
@INESNAILZONE

Najklasičniji od svih, ali neprevaziđen. Ako volite clean look, ne tražite dalje od kremasto-bele nijanse (nikako kreč-bele koja je mnogo više edgy) i to na kratkim ovalnim noktima prirodnog oblika.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor