Pretraga

Maskara u boji je i dalje kul (ako je nosite ovako)

Tekst: BURO.

Spremite se: maskara u boji ove sezone se vratila na velika vrata! Beauty entuzijasti eksperimentišu na razne načine - ne uvek sa jednakim uspehom - i zato vam donosimo one najbolje koji će uvek izgledati kul. Ruku na srce, razumemo ako malo zazirete u stilu "ovo super izgleda na nekom drugom ali nije za mene" ali ukoliko ovaj zabavan trend ispratite na neki od ova tri načina, garantujemo da ćete ga zavoleti. Koji će biti vaš?

Nude

Maskara u boji je i dalje kul (ako je nosite ovako) (фото 1)

Maskara u boji je statement look sama po sebi pa bi i fokus cele šminke trebalo da bude na očima. Savršeno izgleda u kombinaciji sa minimalističkim no makeup makeup-om: sve što vam je potrebno jeste dobra baza koja će ujednačiti ten ali ga neće sakriti, gel koji će definisati obrve i balzam za usne. 

Kontrast

Maskara u boji je i dalje kul (ako je nosite ovako) (фото 2)

Ukoliko želite da dodate malo drame (ili se inspirišete serijom "Euforija"), igrajte na kartu neočekivanih kontrasta: senka u jednoj boji i maskara u drugoj međusobno se ističu. Sve teksture dolaze u obzir od one potpuno mat, preko svetlucavih do glossy finiša. Ne preterujte sa ostatkom šminke ali slobodno dodajte i po neki stiker na oči.

Ton na Ton

Maskara u boji je i dalje kul (ako je nosite ovako) (фото 3)

Olovka ili ajlajner + senka + maskara, a sve to u istoj boji su opcija za sve koji vole monohromni look. Ruž u istoj nijansi preskočite irl (iako smo i te varijacije na temu viđali na pistama). Sve što vam treba jeste ujednačen ten sa prirodnim mat finišem.

Ove maskare u boji su naši favoriti:

Maskara u boji je i dalje kul (ako je nosite ovako) (фото 5)

PUMP'N'VOLUME MASCARA, DIOR (SEPHORA)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor