Pretraga

Mega sjaj je in: Hromirani nokti obeležiće leto

Tekst: BURO.

Ako ne možete da živite bez malo blinga i brinete o tome da će vam u toku leta faliti nakit i kako ga nositi dok se topite na suncu, pomoć stiže sa neočekivane strane: nokti sa hrom finišem su omiljeni aksesoar sezone! Već smo apsolvirali minimalistički sedefasti manikir, a ukoliko vam je to isuviše suptilna opcija, stvari ćete lako izdići na (daleko) viši nivo i to nevezano za to koji oblik ili dužinu noktiju imate.

Mega sjaj je in: Hromirani nokti obeležiće leto (фото 1)

@BETINA_GOLDSTEIN

Hrom je svakako trend sezone i to ne samo na noktima. Videli smo ga na velikom broju revija za proleće/leto 2022, na odeći, cipelama, aksesoaru i nakitu, a Celine, Alexander McQueen i Gucci su samo neke koje kao da su bile makar delom inspirisane beauty lookovima iz serije "Euforija". 

Praktično sve boje dolaze u obzir, od crne, srebrne i zlatne preko roze i smaragdnozelene. Ipak, ovakav manikir se ne pravi baš jednostavno i nije loše da se prepustite profesionalcima. Lakovi sa efektom ogledala, stikeri, veštački nokti, pigmenti sa hrom-efektom, gel lakovi... Sve opcije su vam na raspolaganju ali imajte na umu da lak sa ovako intenzivnim odsjajem poput ogledala ističe svaku neravninu na noktu ili nepravilnost u obliku pa vodite računa da su vam nokti u dobrom stanju, baš kao i zanoktice, pre nego što se upustite u ovu avanturu. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor