Pretraga

Menjamo boje: Ove tri nijanse će vladati sezonom (i našim noktima)

Tekst: BURO.

Neki od nas znaju da ništa ne govori da je jesen stigla više od toga kao kad promenimo boju laka na noktima. Meki džemperi, slojevi, kaputi (i selfiji sa toplim latte sa cimetom) zahtevaju drugačije nijanse od izležavanja na plaži. Spremite se da ukližete u novo godišnje doba uz tri nova kolor-trenda.

 

BARBIECORE roze

 

Leto je prošlo u znaku Barbicora, a ni jesen neće biti mnogo drugačija, osim što pakujemo kratke topove i platforme u ormar i hot pink ostavljamo na noktima. Savršen podsetnik da je život onoliko vibrantan koliko mi sami odlučimo.

 

 

ŠLJIVA-ljubičasta

 

Bordo je (uvek) dobra opcija ali ovaj put se igramo varijacije na temu i bojimo nokte u boje zrele šljive. Malo više ljubičasta od tamno-crvene nijanse vina, ova boja je klasika with a twist ali jednako elegantna i zavodljiva.

 

 

sve nijanse KHAKI

 

Zelena i siva mešaju se u svim oblicima i daju bezbroj prezanimljivih nijansi. Khaki paleti pristupamo baš kao i klasičnoj nude - ne odgovara svaka boja svakom, a osnovni kriterijum jeste boja vaše kože. Zato ih ne kopirajte od drugarice već pronađite samo svoju.

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor