Pretraga

Najbolji manikiri koji ne uključuju lak sa šljokicama

Najbolji manikiri koji ne uključuju lak sa šljokicama

Tekst: BURO.


Čak i ako u redovnim uslovima niste fan nail arta, velika je verovatnoća da u ovoj nedelji osetite neočekivanu potrebu da se prepustite prazničnoj groznici kada su nokti u pitanju. Ne brinite, to više ne znači da vam je jedina opcija da izgledate kao karikirane kasirke u kliše američkim filmovima, upravo suprotno. Manikir je evoluirao i pobija sve očekivane (i dosadne) predrasude. Kao, za početak, one da se nail art izvodi samo na dugim veštačkim noktima. Skrolujte za BURO. izbor najboljeg od najboljeg. 

 

Pahuljice

 

Nedeljama grozničavo pratite hashtag #winterwonderland? Ovo je trend za vas. Prenesite svoju opsesiju zimskim bajkama na nokte i ukrasite ih motivima pahuljica i snega - ali samo i isključivo na neutralnoj podlozi.

Najbolji manikiri koji ne uključuju lak sa šljokicama (фото 4)
@drybylondon
Najbolji manikiri koji ne uključuju lak sa šljokicama (фото 5)
@vanityprojects

 

 

Zlatna folija

 

Ko zna zna, a beauty insjaderi znaju da su šljokice ustupile mesto metalik sjaju folije. I to zlatne. Cilj? Vrhovi prstiju koji izgledaju kao da ste ih uronili u staro zlato, a zatim posipali to sito zlato svuda oko sebe. Dekadencija. Obožavamo.

Najbolji manikiri koji ne uključuju lak sa šljokicama (фото 9)
@paintboxnails
Najbolji manikiri koji ne uključuju lak sa šljokicama (фото 10)
@drybylondon

 

 

Aplikacije

 

Od metala? Kao pravi nakit? Da i da! Zaboravite na srca, raznobojne cvetiće i uobičajene cirkone, nove aplikacije su futurističke i ozbiljno svetlucave, a vrlo lako zamenjuju nakit na prstima. Preporučujemo ih u posebnim prilikama, ne očekujte da će trajati koliko i običan maikir i... Pazite kako perete ruke. 

Najbolji manikiri koji ne uključuju lak sa šljokicama (фото 14)
@betina_goldstein
Najbolji manikiri koji ne uključuju lak sa šljokicama (фото 15)
@betina_goldstein

 

 

Logomania

 

Da. I na noktima. I, da, u minimalističkom obliku, možda najminimalnijem ikada (ako izuzmemo Prada trouglić na njenim kultnim najlon torbama). Kao da ste sami nacrtali ime svoje opsesije tankim crnim flomasterom ili poslagali nalepnice kao omaž. Sve u ime ljubavi.

Najbolji manikiri koji ne uključuju lak sa šljokicama (фото 19)
@nail_unistella
Najbolji manikiri koji ne uključuju lak sa šljokicama (фото 20)
@betina_goldstein

 

 

Pravilni akcenti

 

Kontrast je najbolji način da se nešto istakne, to svi znaju, a i kljuć za kul praznični manikir. Ipak, ne radi se samo o boji, već o aplikacijama. Disko kugla? Biseri? Mermerni nokti? Volimo ih sve!

Najbolji manikiri koji ne uključuju lak sa šljokicama (фото 24)
@drybylondon
Najbolji manikiri koji ne uključuju lak sa šljokicama (фото 25)
@drybylondon

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar