Pretraga

Novi makeup trik koji će vladati ove jeseni

Tekst: BURO.

Često bronzer koristimo samo kao podlogu kojom "utoplimo" ten pre rumenila. Ali, šta mislite o korišćenju bronzera kao jedinog proizvoda i za konturisanje i za naglašavanje obraza? Upoznajte brontouring.

@victorialyn BronTOURING‼️ Sculpting with bronzer for a sun-kissed glow You need to try this! #Makeup #Beauty #bronzer #mariostwostep #makeupbymario ♬ Music For a Sushi Restaurant - Harry Styles

 

Preplanula koža bez kapi za samotamnjivanje? Zašto da ne. Uz pravu nijansu bronzera može se dobiti prirodan preplanuli izgled kože kao da ste se tek vratili sa letovanja. Tehnika nije komplikovana: brontouring podrazumeva blago nanošenje bronzera na vrh čela, vrhove obraza kao i na donji deo vilice i brade.

 

Novi makeup trik koji će vladati ove jeseni (фото 1)

 

Ono što je bitno jeste odabrati nešto svetliju nijansu bronezera koja imitira prirodnu boju kože koja je preplanula na letnjem suncu. Bronzer je takođe bolje nanositi većom četkicom kako njegove ivice ne bi bile oštre i vidljive. Cilj je postići što prirodniji preplanuli look kojim istovremeno naglašavamo konture lica.

 

@rmsbeauty Catch us brontouring all summer long Shop our Buriti Bronzer at @sephora and RMSBeauty.com! Use code TIKTOKRMS for 15% off #RMSBeauty #sephora #newatsephora #bronzer #brontouring #creambronzer ♬ original sound - Roblox acc

 

Brontouringom produžavamo letnji vibe duboko u jesen. Verujemo (i nadamo se) da će ove jeseni mnogi nositi upravo ovaj novi no makeup, makeup look koji izgleda kao bolja verzija minimalističkog trenda zato što odmereno naglašava crte lica i daje mu na izražajnosti. 

 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor