Pretraga

Otkrijte 10 novih letnjih parfema koji će vam u jednom špricu ulepšati 2020!

Otkrijte 10 novih letnjih parfema koji će vam u jednom špricu ulepšati 2020!

Tekst: Manda Javorina

Leto je, zamišljamo roze koji pijuckamo uz zalaske sunca, kratke topove, naočare za sunce i da, zavodljive lagane letnje parfeme. Priznajemo da situacija nije baš kao iz naših sanjarija ali ipak nas ništa ne sprečava da uživamo u svakoj od ovih stvari pogotovo kada su u pitanju parfemski noviteti. Neki od njih su potpuno novi, a neki nove reinkarnacije mirisnih nota koje već volimo ali svaki od njih će vas transportovati upravo u ono leto o kome sanjate. Donosimo vam deset novih mirisa koje slave tople dane!

Loewe

Paula's Ibiza EDT

Otkrijte 10 novih letnjih parfema koji će vam u jednom špricu ulepšati 2020! (фото 1)

Bilo šta što je inspirisano ostrvom Ibica automatski asocira na zabavu, a kada se radi o Loewe Paula's Ibiza toaletnoj vodi koja u sebi nosi luksuzne note pačulija, sandalovine, tamjana i zelene smole koja joj daje vodenu morsku notu, onda je u pitanju ultimativni eskapizam. Na ostrvo, u retro boho priče i... slobodu.

MAISON MARGIELA

REPLICA BEACH WALK

Otkrijte 10 novih letnjih parfema koji će vam u jednom špricu ulepšati 2020! (фото 2)

Note bergamota, kokosovog mleka, mošusa, ružičastog bibera i ylang-ylanga u ovoj kompoziciji možemo opisati jednom rečenicom: savršena mešavina vazduha sa plaže sve sa malo kreme za sunčanje i daškom mirisa sveže opranog veša koji se suši na suncu.

Givenchy

irresistible

Otkrijte 10 novih letnjih parfema koji će vam u jednom špricu ulepšati 2020! (фото 3)

Volite tople drvenaste parfeme za zimu? Novi Givenchy Irresistible EDP će bez sumnje postati vaš omiljeni novi letnji miris! Sočna kruška i zavodljiva ruža su u njegovom (a biće i vašem) srcu, dok dašak plavog drveta i mošusa zaokružuju ovu kompleksnu kompoziciju sa bezbroj lica.

By Kilian

Good Girl Gone Bad Eau Fraîche

Otkrijte 10 novih letnjih parfema koji će vam u jednom špricu ulepšati 2020! (фото 4)

Ruke gore ako ste već ludi za originalnom verzijom parfema Good Girl Gone Bad? Da, i mi smo. Ako ste se iole brinuli da je možda, hm, jak za temperature iznad 35 stepeni, By Kilian ove sezone donosi magično rešenje naših problema letnjom verzijom kojoj su dodate lagana sveža mešavina cveta narandže, ruže iz Maroka, egipatskog jasmina i tuberoze. 

acqua di parma

blu mediterraneo cipresso di toscana

Otkrijte 10 novih letnjih parfema koji će vam u jednom špricu ulepšati 2020! (фото 5)

Već i sama intenzivno plava bočica evocira jutarnje šetnje po morskoj obali. Nosite ovu uzbudljivu mirisnu kombinaciju gotovo poput spreja za telo i osećaćete se kao da ste na italijanskoj obali. Poslednja varijacija na temu legendarnog mediteranskog parfema otvara se notama anisa, narandže i uljem grančica gorke narandže poput ohlađene čašice Limončela.

VICTOR&ROLF

flowerbomb dew

Otkrijte 10 novih letnjih parfema koji će vam u jednom špricu ulepšati 2020! (фото 6)

Flowerbomb Dew je savršeni letni balans cvetnog i orijentalnog, cvetna bomba ruža prekrivenih rosom. Samoj esenciji cveta dodata je nota svežine tako da se miris prosto topi i stapa sa kožom obavijajući je i dodatnim notama irisa, bergamota, kruške i mošusa. 

MOLINARD

figue

Otkrijte 10 novih letnjih parfema koji će vam u jednom špricu ulepšati 2020! (фото 7)

Uživajte u hedonističkim plodovima koji se kupaju u toplom suncu. Gurmansko srce sočne smokve otvara se na notama smokvinog lišča, zelenog i trperavog. Senzualan trag koji za njima ostaje evocira zavodljivi mediteranski način života.

jo malone

waterlily cologne

Otkrijte 10 novih letnjih parfema koji će vam u jednom špricu ulepšati 2020! (фото 8)

Jo Malone, poznata kuća parfema, ponovo je uspela da nas opčini, ovaj put novom kreacijom inspirisanom mirisom veličanstvenog lokvanja. Uhvatili su zavodljivost prelepog cveta mešavinom nota nerolija, samog lokvanja i belog mošusa koji zajedno stvaraju pravi mirisni put kroz letnji dan u prirodi.

narciso rodriguez

NARCISO EDP AMBREE

Otkrijte 10 novih letnjih parfema koji će vam u jednom špricu ulepšati 2020! (фото 9)

Svetlucavi parfem koji u sebi nosi mirisni ekvivalent topline osunčane kože. Mošusno srce originalne verzije ovde je obavijeno notama frankopanke, ylang-ylanga, ambre i kedra stvaraju kompoziciju magnetne privlačnosti za ultimativnu letnju senzulanost.

Dostupan u Sephori.

BURBERRY

her london dream 

Otkrijte 10 novih letnjih parfema koji će vam u jednom špricu ulepšati 2020! (фото 10)

Ako je London vaš grad iz snova, ovo je parfem za vas pošto će vas u sekundi transportovati upravo na njegove ulice. Nova reinterpretacija originalnog parfema je blistava i iskričava sa zrelim gornjim notama limuna i svežeg đumbira u nezaboravnoj kompoziciji sa srcem od ruže i božura.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor