Pretraga

Ovi lakovi za nokte su apsolutni hit za plažu

Ovi lakovi za nokte su apsolutni hit za plažu

Tekst: BURO.

Sitno odbrojavamo dane do onog trenutka kada ćemo se naći pored mora. Leto nam je obuzelo sve misli i želje i zato je vreme za nove boje, vibrantne nijanse koje će celom svetu pokazati kako se osećamo - a nas približiti plaži. Nova kolekcija već legendarnih Aura Like a Pro! lakova je sve što nam je potrebno: 11 boja inspirisanih letom i stvarima bez kojih leti ne-mo-že-mo od kojih svaka savršeno pristaje preplanuloj koži. Odaberite jednu omiljenu (ako ste u stanju, izazivamo vas), možete svaki nokat da pokrijete različitom bojom koja privlači pažnju ili da dodate najsuptilnije detalje, kao da na primer zamenite bele vrhove klasičnog frencha kivi-zelenom. Izbor je vaš.

Zalazak sunca

Ima li šta lepše od letnjih zalazaka? We think not. Ako volite raznobojno nebo, nećete više morati da čekate da sunce  počne da se spušta pošto će vam jedan pogled na nokte biti dovoljan. Odaberite jednu ili svaki nokat obojite različitom bojom i pripremite se za navalu komplimenata.

Veliko plavetnilo

Obožavamo intenzivno-plavu nijansu, a sada za igru imamo čak dve nove! Da li vas asociraju na plavo nebo ili plavo more, potpuno je nevažno, oba znače samo jedno: slobodu (i to sa stilom). Ove upečatljive boje ne trpe preterane komplikacije, preplanuli ten je i više nego dovoljan.

citrusI

Svežina u bočici. Svetlo-zelena limeta i pastelno žuta su često potcenjene boje ali ove tri nijanse omiljenog letnjeg voća savršene su da vam osveže dan. Malo intenzivnije od pastela ali mirnije od neona, njihovi hladni podtonovi će odgovarati svakoj boji kože.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor