Pretraga

Samo dobra energija: Aura nail art je sve što želimo ovog leta

Tekst: BURO.

Samo dobra energija: Aura nail art je sve što želimo ovog leta (фото 1)
Samo dobra energija: Aura nail art je sve što želimo ovog leta (фото 2)

Aura je elektromagnetno polje koje okružuje sve žive organizme, odnosno ljude, životinje i biljke. Ona je izvor i ogledalo naše unutrašnje i spoljašnje energije.

Samo dobra energija: Aura nail art je sve što želimo ovog leta (фото 3)


Iako je njeno postojanje naučno dokazano, aura se ne vidi golim okom. Postoje kompjuterski programi koji prenose kako izgleda i obično pomoću njih dobijamo sliku okruglih i ovalnih oblika u boji. Ove boje menjaju se u zavisnosti od našeg raspoloženja i osećanja, a aura može biti gotovo jednobojna ili sačinjena od više boja koje se prelivaju. Svaka boja ima svoje značenje, na primer:

narandžasta - kreativnost

ružičasta - nežnost i toplina

ljubičasta - intuicija

žuta - životna radost

zelena - saosećanje


Šta je aura manikir

Aura nokti postaju sve popularniji od početka leta, a pored toga što izgledaju spektakularno imaju i svoje značenje. Nokte možete bukvalno obojiti u boju svoje sopstvene aure (otkrijte je uz pomoć neke od aplikacija poput Online Aura Photography ili Aura Camera) ili bilo koju boju koja simboliše energiju koju biste želeli u svojoj blizini.

Jedina mana ovakvog manikira jeste to što ga je praktično nemoguće izvesti bez pomoći profesionalca. Krugovi se crtaju na "golom" noktu, a ivice im mogu biti zamućene ili jasne, a zatim se preko njih nanosi providan ili blago toniran top coat.


KOMBINACIJe BOJA

U obzir dolazi sve: jedna paleta i jedan motiv koji se ponavljaju ili raznobojne kontrastne kombinacije u svim bojama, kao i ukrasi u vidu nalepnica, crteža i cirkona.


DUŽINA I OBLIK

Aura manikir najbolje izgleda na malo dužim ovalnim ili dužim špicastim noktima.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor