Pretraga

Trending: Želimo velvet nokte

Tekst: BURO.

Ako ste pali pod čini noktiju koji izgledaju mekano i svetlucavo poput pliša, niste jedini. Velvet nail art preplavio nam je feedove u svim mogućim bojama i možda je najprazničniji od svih beauty trendova koje smo do sada videli. Pored toga, osim što izgleda nestvarno, nikom na prvi pogled baš nije jasno kako se pravi, što samo doprinosi kolektivnoj zaljubljenosti.

Imamo dobre vesti: nisu vam potrebne posebne četkice, posebne veštine niti savršeno precizna ruka. Nestvarni finiš uopšte nije toliko komplikovan za postići, a može se izvesti sa praktično svako bojom laka za nokte. Postoji nekoliko načina da se on postigne: uz pomoć boje u prahu bez posebnog top-coata, mat završnim top-coatom preko metalik ili izrazito sedefastog laka u boji, ili uz pomoć magneta.

Najrealniji finiš dobija se upravo uz pomoć magneta ali lepota ovog trenda jeste da se izvodi u svim mogućim intenzitetima i potpuno se personalizuje pa je i svaka ideja koja vam padne na pamet pun pogodak. Mi biramo sve boje koje nas podsećaju na plišane jastučiće - svetle, meke i puderaste. Donosimo vam inspiraciju za sledeći manikir.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor