Pretraga

Zaljubili smo se u dupli ajlajner sa Dior revije - evo kako da ga izvedete sami

Zaljubili smo se u dupli ajlajner sa Dior revije - evo kako da ga izvedete sami

Tekst: BURO.

Peter Philips obožava ajlajner. I olovke za oči. I kombinacije oba. Kreativni direktor divizije za šminku brenda Dior već nas je navikao (da ne kažemo razmazio) svojim varijacijama upravo na ovu temu svakom novom kolekcijom i revijom. Ipak, look koji je pratio onu za proleće/leto sledeće godine možda nam je i najomijeniji do sad i hteli-ne hteli nismo u stanju da mu odolimo. Retro dupli ajlajner u stilu šezedesetih odjednom je jedina šminka o kojoj sanjamo. Na svu sreću, Philips je rad da svoje trikove podeli sa nama. Skrolujte i zahvalite nam se kasnije.

Zaljubili smo se u dupli ajlajner sa Dior revije - evo kako da ga izvedete sami (фото 1)
Zaljubili smo se u dupli ajlajner sa Dior revije - evo kako da ga izvedete sami (фото 2)

Gde ste pronašli inspiraciju za makeup koji smo videli na Dior reviji za proleće/leto 2022?

Inspiracija je ponikla iz razgovora sa Mariom Graziom Chiuri. Želela je nešto u stilu šezdesetih, taj vintage retro osećaj. Tako smo stigli do ajlajnera u kombinaciji sa ostatkom lica bez šminke.

“Stalno reinventujem ajlajner za nju i svaki put kad krenemo, pronađemo nešto novo sa čime možemo da se igramo, mnogo je zabavno," izjavio je Phillips u bekstejdžu revije. "Rekla mi je da joj se sviđa taj prostor između dve linije, i znala je da će baš to izgledati odlično na svakoj od 90 manekenki koje učestvuju u reviji, baš kao i visok rep."

Koji proizvodi su nam potrebni ako želimo da taj look rekreiramo kod kuće?

Za ten sam koristio prizvode iz Dior Backstage linije (Face & Body Primer, Foundation i Powder-no-Powder), za usne bezbojni balzam (Rouge Dior Lip Balm).

Na očima sam koristio Diorshow On Stage Liner za iscrtavanje crnih linija na gornjem i donjem kapku, a na spoljnom uglu oka sam prostor izmešu njih ispunio olovkom u boji koja je za nijansu ili dve svetlija od kože manekenke. Na kapcima sam koristio monosenku (Mono Couleur Couture) u neutralnim nijansama, a boju sam birao u zavisnosti od kože modela. Na taj način, fokus je isključivo i samo na očima. To je sve.

Šta je po Vama tajna letnje šminke?

Dobro hidrirana koža, sjajna podloga, suptilna upotreba boje i razigrani detalji koji privlače pažnju - poput kreativnog i neobičnog ajlajnera ili malo jače boje na usnama ili obrazima. 

Zaljubili smo se u dupli ajlajner sa Dior revije - evo kako da ga izvedete sami (фото 3)
Zaljubili smo se u dupli ajlajner sa Dior revije - evo kako da ga izvedete sami (фото 4)

Dakle, što jednostavnije to bolje - slažemo se u potpunosti i počinjemo sa vežbanjem. Na svu sreću ovakav grafički ajlajner savršeno se nosi i sa svim zimskim kombinacijama pa jedva čekamo da ga uparimo sa minimalističkom rolkom ili muškom belom košuljom. Kako ćete ga vi nositi?


Ovo su najbolji ajlajneri i olovke uz pomoć kojih ćete izvesti svoju varijaciju na temu Dior ajlajnera:

Zaljubili smo se u dupli ajlajner sa Dior revije - evo kako da ga izvedete sami (фото 5)

ON STAGE LINER, DIOR 

Zaljubili smo se u dupli ajlajner sa Dior revije - evo kako da ga izvedete sami (фото 6)

DIORSHOW KOHL EYE PENCIL, DIOR 

Zaljubili smo se u dupli ajlajner sa Dior revije - evo kako da ga izvedete sami (фото 9)

PRO LONGWEAR DUAL ENDED EYELINER CRUELLA COLLECTION, MAC (FABU SPOT)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor