Chiarra Ferragni je udružila snage sa kućom Lancôme

    28.05.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/05/COVER_CHIARA.jpg

    Italijanska blogerka Chiara Ferragni je u saradnji sa francuskim beauty gigantom Lancôme kreirala limitiranu kolekciju šminke koju je predstavila na svom Instagram nalogu. Influenserka i osnivač prvo bloga, a danas platforme The Blond Salad, postavila je video u kome se vide palete sa senkama, ruževi i maskara, a sve u svetlucavo-roze pakovanju sa njenim logom – nacrtanim plavim okom.

    „Želela sam da napravim kolekciju šminke koje će biti 100% u mom stilu. To je razlog zašto sam udružila snage sa kućom Lancôme.“ Izjavila je Chiara, koja je i u prošlosti bila ambasador ovog brenda. „Radili smo na proizvodima i komunikaciji onoga što smatramo da je važno devojkama moje generacije. Flert, inspiracija i zabava su tri ključne reči ovog projekta. Duboko verujem da je šminka moćno oružje uz koje ćete se osećati bolje sami sa sobom, uz koje ćete se lakše nositi sa dnevnim izazovima i uz koje ćete brže stići do svojih ciljeva.“

    Lancôme x Chiara Ferragni ograničena kolekcija za sada dostupna je samo online u Italiji, a u ostatku sveta će moći da se kupi u junu.

    Saznaj više:
    Povezani članci: