Pretraga

Emily Ratajkowski pravi maske - ali ne one koje ste očekivali

Emily Ratajkowski pravi maske - ali ne one koje ste očekivali

Tekst: BURO.

Foto: Instagram

Ok, novi brend sheet maski za lice zvanično je nastao u februaru. Možda ste primetili Loops raznobojna pakovanja na Instagramu, pogotovo za vreme karantina? Koristile su ih i slikale Vanessa Hudgens, Willow Smith, Emma Roberts i Sofia Richie. Tada za vezu između Em Rate i brenda nije bila javna ali nedavno je objavljeno da je upravo ona kreativna direktorka ali i vlasnik dela firme.

Emily Ratajkowski pravi maske - ali ne one koje ste očekivali (фото 1)

“Kada sam bila tinejdžerka, nisam znala puno o kozmetici. U poslednjih šest godina sam se baš zainteresovala i ušla u tematiku. Loops je vrlo otvoren brend sa jasnom porukom i osećajem. Ne bih ulazila u sve ovo da u to i sama ne verujem." kaže Ratajkowski koja je maske prvobitno isprobala za vreme karantina i zaljubila se u brend. "Ostavili su jak utisak na mene ne samo zbog samog proizvoda već i zbog pakovanja i celokupnog iskustva koje ova sheet maska pruža."

Emily Ratajkowski pravi maske - ali ne one koje ste očekivali (фото 2)

Svaka maska dolazi u plastičnom pakovanju veselih boja (koje se, naravno, može reciklirati) i koje u sebi sadrži pet maski za određeni problem kože koje koristite u zavisnosti od toga šta vam je tog dana potrebno. Maska Clean Slate, na primer, koristi vulkanski pepeo da izvuče nečistoću i aloju da umiri kožu. Kako joj i ime kaže, Weekly Reset je napravljena da se koristi jednom nedeljno, podmlađuje kožu i zahvaljujući ekstraktu pirinčane vode ublažava znake starenja. Sunrise Service sadrži ulje baobaba koje podmlađuje kožu i ekstrakt semena bundeve koje ublažava jutranju otečenost. Poslednja u nizu, maska Double Take koži daje sjaj uz pomoć aktivnih sastojaka, ulja semenki suncokreta i aloji. 

Emily Ratajkowski pravi maske - ali ne one koje ste očekivali (фото 3)

Poreklom iz Koreje, maske su napravljene uz pomoć hidrogela - tehnologije koja im omogućava da bolje prijanjaju na lice, da se drže duže i bolje tretiraju kožu. Svaka se sastoji iz dva dela, jednog za donji i drugi za gornji deo lica i treba da budu potpuno zalepljene za lice. "Ako imam ekstra 15 minuta ujutro i izašla sam ispod tuša, zgodno mi je da ih stavim dok sušim kosu ili odgovaram na mejlove." objašnjava Emily.

Loops Face Masks, $30 za set od 5 komada možete poručiti ovde.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor