Pretraga

Harry Styles lansirao je svoj beauty brend, a mi imamo sve informacije

Harry Styles lansirao je svoj beauty brend, a mi imamo sve informacije

Tekst: BURO.

Svima koji prate šta Harry Styles radi (priznajemo, krivi smo), jasno je već neko vreme da njegov sledeći poslovni korak uključuje i reč "pleasing". Pevač se već neko vreme pojavljuje u brendiranom merchu, duksevima i nalepnicama, a šerovao je i snimke dok mu se lakiraju nokti i to brendom lakova koji nam do sada nije bio poznat. Glasine o tome da lansira svoj kozmetički brend dale su sasvim realno objašnjenje svim ovim potezima, a od juče smo konačno dobili i potvrdu: Instagram nalog i sajt.

Harry Styles lansirao je svoj beauty brend, a mi imamo sve informacije (фото 1)

kako je otkrio Instagram nalog @trendmood1, Styles izbacuje liniju lakova za nokte koja će uključivati Perfect Polish Set sastavljen od četiri nijanse nazvane “Perfect Pearl,” “Pearly Tops,” “Inky Pearl” i “Granny’s Pink Pearls.” Yes, we die. Pored toga, sa sigurnošću znamo da će se u prvoj turi naći i proizvodi za negu kože, a među njima Pearlescent Illuminating Serum i proizvod po imenu Pleasing Pen, koji ima dve strane od kojih je jedna namenjena okoločnoj regiji, a druga usnama. 

Harry Styles lansirao je svoj beauty brend, a mi imamo sve informacije (фото 2)

Cene će biti u rasponu od $25 to $65, a proizvodi sa Pleasing potpisom biće uskoro dostupni za isporuku širom sveta. Porudžbine unapred se mogu poslati ukoliko se prijavite na zvaničnom sajtu, a prva tura biće spremna za slanje 29. novembra. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor