Kylie Jenner upravo je objavila beauty saradnju sa francuskom kućom Balmain

24.09.2019.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/09/kylie_cover.jpg

Kylie Jenner je danas postavila sliku sa svojim dobrim prijateljem Olivierom Rousteingom, kreativnim direktorom brenda Balmain. To i ne bi bilo nešto neobično – navikli smo da je gledamo u Balmain kreacijama i ruku pod ruku sa dizajnerom – ali ovaj put povod je više od prijateljstva. TV zvezda i kozmetički mogul i francuska marka Balmain udružili su snage i zajednički izbacuju liniju šminke koja će biti predstavljena upravo za vreme Nedelje mode u Parizu.

 

Njen caption „Paris is always a good idea“ prati sledeća izjava: „Iznenađenje… KYLIE X BALMAIN @kyliecosmetics collection biće predstavljena ovog petka, 27. septembra.“ Ovo je datum za koji je zakazana nova Balmain revija za proleće/leto 2020. godine na pariskoj Nedelji mode koja je upravo počela. Ovo su velike vesti za sve obožavatelje njene kozmetike – ali trenutno baš i nije dostupno puno detalja. Osim praktično jedne fotografije pakovanja, ne znamo ništa drugo.

 

 

Ipak, oni koji prate Kylie Jenner sigurno nisu iznenađeni ovom saradnjom, svima je poznato koliko ona voli Rousteingov dizajn. Rijaliti zvezdu redovno viđamo u uskim haljinama sa potpisom Balmain, kao i sa klasičnim modelima njihovih torbi pod rukom. Ovo je poprilično ozbiljan korak za Kylie Cosmetics, koja je karijeru beauty mogula započela svojim paletama ruževa za usne, a danas obuhvata i šminku za oči, pudere, kao i aksesoar i liniju za negu kože.

 

Saznaj više:
Povezani članci: