McGrath Labs x Star Wars – nova kolekcija šminke kao ostvarenje sna za sve fanove

    04.12.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/starwarskolekcija_cover.jpg

    Da li verujete da je prošlo čitave četiri godine od prve saradnje Pat McGrath i franšize „Ratovi zvezda“? Pažljivo tajmirana da izađe u prodaju nekoliko dana pre svetske premijere novog nastavka „Uspon Skajvokera“ koji je kod nas u bioskopima od 19. decembra, kolekcija McGrath Labs x Star Wars, sastoji se od četiri nova proizvoda za usne i tri potpuno nove palete inspirisane poslednjim nastavkom postojeće trilogije.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/12/1575464135359175-1.png

    Za putovanje u galaksiju far far away jednako legendarna šminkerka nam predlaže da krenemo u nijansama za koje mislimo da bi čak i C-3P0 dodao u svoj shopping cart. Nijanse uključuju Lip Fetish Lip Balm u nijani Flesh 3 (rozikasta nude), Clear (bela inspirisana Stormtrooperima), Nude i Gold Astral (svetlucava bež), a cena svakog je oko 35 funti. Ekskluzivna paleta čija inspiracija je Mothership IV: Decadence Eye Palette, prodaje se po ceni od 115 funti, a dve manje Dark Galaxy i Galactic Gold koštaju oko 50 funti.

    „Zaista smo uzbuđeni što sarađujemo sa Diznijem na ovoj sjajnoj kolekciji koja slavi intergalaktičku lepotu filma „Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera“. Likovi iz franšize „Ratovi zvezda“ sjedinjeni su sa našom popularnom kulturom na takav način da je teško zamisliti svet bez njih! Svi koji me prate na društvenim mrežama znaju da sam opsednuta „Ratovima zvezda“. Od butnovničke lepote koju poseduje princeza Leia do zlatnog glamura C-3P0″, izjavila je Pat McGrath.

    Potpuno te razumemo, Pat, i mi smo. A sad znamo i šta od šminke nosimo za premijeru!

    Saznaj više:
    Povezani članci: