Pretraga

Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim

Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim

Tekst: BURO.

Foto: Getty Images

Prošao je prvi ponedeljak u maju i zajedno sa njim najvažnija noć modnog kalendara godine: Met Gala 2019. Sinoć su zvezde paradirale najbitnijim crvenim tepihom (možda jedinim koji i dalje nešto stvarno znači i koje je ovaj put bio pink), zamahivale kosom i pozirale fotografima, a neke su se bogami i valjale na stepenicama muzeja Metropoliten. Ne znamo detalje onoga što se dešavalo iza zatvorenih vrata ali je vreme da, posle prvog kruga inspekcije odeće, malo bolje ispitamo i beauty lookove. Šminka i frizure su jednako otkačeni i usklađeni sa temom, od dramatičnih dugih konjskih repova stilizovanih da izgledaju kao bičevi pa do ekstra dugih metalik trepavica. Cilj cele igre: ispoštovati kod i istovremeno ne shvatati sebe isuviše ozbiljno. Evo naših omiljenih.


1. Gigi Hadid - zato što je crna maskara za basic bitches, a bele špicaste predimenziorane trepavice za (ledene) kraljice.Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim (фото 1)

 

2. Lily Collins - količina laka za kosu koja je bila potrebna da bi Lillyna frizura stajala ovako visoko? Otprilike jednaka onoj koja je potrebna da se naprave ovakve nestvarne trepavice. Priscilla Presley je sigurno oduševljena.Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim (фото 2)

 

3. Lypita Nyong'O - zvezda filma "Mi" pridružila se trendu tankih obrva dodatno istaknutih svetlucavom senkom, crnim ajlajnerom i crnim sjajnim usnama. Svaki detalj doveden do najviših razmera, što je i suština ovogodišnjeg dress codea.Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim (фото 3)

 

4. Ezra Miller - dobija ekstra poene zbog svog truda pa zato ima pet kapaka i šest obrva više od svakog drugog gosta na događaju (i na koje treba paziti da se ne razmažu).

Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim (фото 4)

 

5. Kim Kardashian - svi žele vlažnu kožu ali samo ona do kraja prati trend i ne zaustavlja se samo na licu. Zato je mokru kosu uskladila sa haljinom sa kapljicama i bronzanim sjajnim kapcima.Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim (фото 5)

 

6. Lucy Boynton - ako imate suze kao jednorog, ne treba vam ništa više od jednostavnog pastelnog makeupa.Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim (фото 6)

 

7. Saoirse Ronan - glumica bi mogla da održi masterklas na temu prirodne šminke. Ko bi rekao da se takva moć krije u malo diskretnih šljokica i jednom osmehu?

Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim (фото 7)

 

8. Lady Gaga - nadogradnja nije samo za nokte, pogotovo ako možete da je iskoristite na trepavicama! Mašnice od kose i debeli crni ajlajner kao omaž samoj sebi na početku karijere. Respect!Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim (фото 8)

 

9. Hailey Bieber - ovo je sigurno najsavršeniji konjski rep na svetu, na kom je ama baš svaka dlaka na svom mestu.Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim (фото 9)

 

10. Ashley Graham - najbolji rep u Njujorku je njen. Ima sve: ukrasne šnalice, klipse, perle i bisere, mašne i šnale u obliku mašni. Nema sumnje da joj "više je više" estetika savršeno odgovara.Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim (фото 10)

 

11. Jared Leto i glava Jareda Leta - trendi razdeljak na sredini, blagi talasi i prava doza sjaja. Puta dva.Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim (фото 11)

 

12. Ciara - dve reči: ogromna kosa. Ogromna.

Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim (фото 12)

 

13. Janelle Monáe - svetlucava šminka na očima koja izgleda jednako savršeno kao i svetlucavo oko na haljini. Obožavamo.Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim (фото 13)

 

14. Elle Fanning - zato što i noktima treba prstenje!Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim (фото 14)

 

15. Lili Reinhart - ne baš grandiozna kao sam Versaj ali svakako dovoljno dramatična da ponese titulu Petit Trianona natapiranih frizura u stilu Marije Antonete.

Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim (фото 15)

 

16. Kristen Stewart - dva seta nekonvencionalnih obrva u boji su svakako bolja od samo jednog!Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim (фото 16)

 

17. Zoë Kravitz - koja je održala lekciju svima koji misle da geto-pletenicama i nude makeupu nedostaje drama.Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim (фото 17)

 

18. Tessa Thompson - zašto ne pretvoriti kosu u koristan aksesoar, na primer, bič? Totalna dominacija. Met Gala 2019: beauty izdanja koja vas neće ostaviti ravnodušnim (фото 18)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor