Naša omiljena šminkerka u junu lansira svoj beauty brend

    30.05.2022.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/05/sminkcover.jpg

    Nema mnogo šminkera koji su uspeli da oblikuju estetiku cele jedne dekade ali Isamaya Ffrench je definitivno jedna od njih. Poznata Britanka je jedno od najpoznatijih lica alternativnog pristupa beauty industriji sa svojim, sad već legendarnim, licima prekrivenim školjkama za Burberry i alien estetikom. Osim što radi sa najpoznatijim imenima i brendovima, ima svoj Youtube kanal i stoji iza Byredo kolekcije šminke još od 2020. godine, Isamaya ovog juna izbacuje i svoju prvu liniju šminke.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2022/05/165392143419965.jpg

    Vest je osvanula na njenom Instagramu, a u intervjuu za Vogue smo saznali da se radi o rodno neutralnoj liniji koja oslikava njenu generaciju i nekonformistički pristup glamuru – dakle, nemojte očekivati klasične basic proizvode za one koji samo žele da budu slatki i lepi. „Ima ljudi koji žele da budu edgy i uzbudljivi. Želim da se moj brend obraća upravo tim ljudima. Da bude iskren i nesputan – tako ja to vidim.“ izjavila je French. Dovoljan je jedan pogled na kratki promo video na njenim društvenim mrežama pa da nam bude jasno da ćemo dobiti upravo to.

    Njena debitanstka kolekcija je jasan revolt protiv uobičajenih makeup brendova iza kojih stoje poznati pa će se u njoj naći neočekivane ijanse, maskara koja će vam dati spider lashes, pomada kojom možete potpuno da prekrijete obrve. Jedva čekamo da vidimo sve.

    Saznaj više:
    Povezani članci: