Otkrijte makeup rutinu Naomi Campbell u pet minuta

    27.06.2019.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/COVER_NAOMI_UDPATE.jpg

    Supermodel je objavila prvi tutorial na svom Youtube kanalu “Being Naomi”

    Naomi je jedan od najvećih supermodela ikada ali izgleda da je odlučila da svom rezimeu doda i beauty vlogger. Od kada je otvorila svoj Youtube kanal, u novembru 2018. godine, na njemu postavlja retro snimke sa revija, odlomke iz emisija, izveštaje sa događaja, mini intervjue i odgovore na pitanja svojih pratilaca, a sada je objavila i svoj prvi beauty tutorijal.

    Naomi je, za početak, odlučila da podeli svoj svakodnevni makeup za koji joj je potrebno između pet i deset minuta (video traje sedam) i započinje snimak priznanjem da nikada nema puno vremena, što i nije čudo kada se uzme u obzir da je glumica, producent, osnivač humanitarne fondacije Fashion For Relief i gostujući urednik britanskog izdanja Voguea. “Ovako ja samu sebe “skockam”. Mislim da, posle toliko sati provedenih u stolicama profesionalnih šminkera, kada se sama šminkam, to mora da traje samo nekoliko minuta”, zaključila je. Ne čudi da su svi proizvodi koje koristi potpisani Nars, pošto je manekenka postala zaštitno lice njihove proletnje kampanje za 2019. godinu, što je prvi veliki ugovor za kozmetičku kuću koji je potpisala u poslednjih trideset godina.

    U ponedeljak, 24. juna, The British Fashion Council je na svom Instagramu objavio da će upravo Naomi Campbell biti dobitnica priznanja za modnu ikonu ove godine, na ceremoniji koja će se odigrati u decembru. Potpuno zasluženo, dodajemo.

    Saznaj više:
    Povezani članci: