Uključite se u #Vichysummerbeauty akciju i na poklon dobijate dizajnersku torbicu

    23.06.2020.
    RECOMMENDED

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/vichy_torba_cover.jpg

    Male letnje radosti!

    Šta nam je potrebno ovog leta? Osim sunčanih dana koje željno iščekujemo, vrlo visoko na svakoj našoj listi kotiraju se i blistava srećna koža ali i zabavan aksesoar uz koji ćemo se osećati spremno za svaku avanturu nakon dužeg perioda mirovanja.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1592921290771359.jpg

    Zato nas posebno raduje akcija brenda Vichy koji nam po ko zna koji put pokazuje koliko dobro znaju šta nam je u srcu: ukombinovali su dve stvari koje volimo i sada kupovinom bilo kog proizvoda na poklon dobijamo Vichy dizajnersku letnju torbicu sa potpisom poznatog hrvatskog modnog dvojca Envy Room. Sve što treba da uradimo jeste da odaberemo svoju omiljenu liniju i proizvod. Promocija se odnosi na dnevne nege, noćne nege, serume i nege oko očiju iz linija Slow Âge, Idéalia, Liftactiv, Neovadiol, Normaderm, Aqualia Thermal, Nutrilogie, Minéral 89 ali i Vichy Homme i traje do kraja juna, a detalje pronađite na kraju teksta.

    Ukoliko se dvoumite oko toga šta odabrati za sebe ali i za nekog drugog – ne postoji osoba koja se neće obradovati ovakvom poklonu – dozvolite nam da priteknemo u pomoć: ne možete pogrešiti sa dnevnim boosterom Minéral 89 ili anti-age negom koja sadrži visok zaštitini faktor poput nove Liftactiv Collagen Specialist SPF 25.

    https://buro247.rs/wp-content/uploads/2020/06/1592921290458181.jpg

    Minéral 89 je već neko vreme neizostavan deo rutine nekoliko članova BURO. redakcije i svakim ga danom volimo sve više. Namenjen je svim tipovima kože, svim starosnim i svim godišnjim dobima, a leti je idealan proizvod kako za osnaživanje kože tako i za njeno hidriranje. Realno, više ni šminkanje ne možemo da zamislimo bez njega. Ukoliko vas više brinu prvi vidljivi znaci starenja ili ste već počeli sa nekim dermatološkim procedurama, volećete celu Liftactiv Collagen Specialist liniju, a verzija moćne kreme sa peptidima i vitaminom Cg koja sadrži i SPF je apsolutni must have leta. Istina jeste da na spoljne uslove ne možemo da utičemo ali na sopstvenu odbranu od istih itekako možemo. Zato je izuzetno važno birati prave aktivne sastojke koji su dovoljno moćni da naprave razliku ali i dovoljno nežni da ne iziritiraju kožu, kao i stalna upotreba faktora za zaštitu od UVA i UVB zraka tokom cele godine.

    Uživajte u akciji #Vichysummerbeauty i u jednom koraku ćete dobiti dve stvari u koje će vam ulepšati svaki dan: srećnu kožu i prelepu torbicu. Mi smo već počeli sa planiranjem outfita, a prva na listi jeste kombinacija letnje dezenirane torbice sa lepršavim belim haljinama… Koja je vaša?

    Akcija #Vichysummerbeauty traje od 1.06. do 30.06 i ne sabira se sa ostalim akcijama i popustima. Proizvodi i pokloni su obezbeđeni u uobičajeno dovoljnim količinama za ceo period ponude. Moguće je da, usled povećane potražnje, ipak ne budu dostupni u nekim apotekama tokom celog perioda trajanja ponude.

    Saznaj više:
    Povezani članci: