Pretraga

Zara šminka će se uskoro naći u vašem neseseru

Zara šminka će se uskoro naći u vašem neseseru

Tekst: BURO.

Verovatno ne postoji ni jedna jedina žena u čijoj garderobi se ne nalaze Zara komadi. Priznavali mi to ili ne, ovaj high street brend postao je sinonim mesta na kom možete da pronađete baš sve, od komada za capsule minimalističku garderobu pa do najtrendi komada. Da, tu su i sveće i parfemi, praktično sve što vam je u životu potrebno osim šminke. Do sad. 

Iako su 2016. imali limitiranu seriju mat ruževa sa legendarnom Pat McGrath, a prošle godine izbacili liniju parfema koju je osmislila jednako legendarna Jo Malone, Zara sada zvanično izlazi u beauty arenu i to sa kolekcijom šminke iza koje stoji Diane Kendal, šminkerka koja je do sada sarađivala sa brendovima kao što su Marc Jacobs i Nars i iza sebe ima bezbrojne naslovne najjačih modnih magazina. "Naša najveća poruka jeste inkluzivnost," izjavila je Kendal povodom ove saradnje. "Želimo da ova linija bude za sve - veoma demokratska. Ne za jednu vrstu lepote, već za sve."

Zara šminka će se uskoro naći u vašem neseseru (фото 1)
Zara šminka će se uskoro naći u vašem neseseru (фото 2)

Linija broji oko 130 proizvoda koji su svi sertifikovani kao cruelty-free i veganski, a biće moguće i dopunjavanje gotovo sve ambalaže što smanjuje količinu otpada. Sve cene će se kretati ispod dvadesetak evra i u svetu će se naći u prodaji od 12. maja. 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor