Pretraga

“Je l' ima nešto slatko?” Food influenseri uz koje je spremanje poslastica zabava

“Je l' ima nešto slatko?” Food influenseri uz koje je spremanje poslastica zabava

Tekst: BURO.

Ukoliko vam se sprema neki slatkiš, kolač ili torta, a ponestalo vam je inspiracije i želite da izađete iz standardnih kulinarskih kalupa, pogledajte naloge ovih svetskih food influensera.

Od profesionalnih poslastičara do samoukih entuzijasta ovi influenseri specijalizovani su za vrhunske kolače, torte i druge poslastice – veganske, sirove, ultra slatke. Naići ćete na jednostavne “smuti-pa-prospi” recepte, kao i one u koje ćete morati uložiti vreme i trud ali nećete zažaliti. Reći ćemo samo – uživajte u spremanju i bon appétit!

Handle The Heat

“Je l' ima nešto slatko?” Food influenseri uz koje je spremanje poslastica zabava (фото 1)

Iza ovog Instagram naloga stoji Tessa Arias, autorka knjige “The Ultimate Cookie Handbook'. Kod nje ćete naći riznicu ukusnih recepata - od kolačića bez glutena do jednostavnih torti i drugih slatkih poslastica.

Matt Adlard

“Je l' ima nešto slatko?” Food influenseri uz koje je spremanje poslastica zabava (фото 2)

Matt Adlard je samouki poslastičar u čije recepte ćete se zaljubiti. Vodi i onlajn školu spremanja poslastica pod nazivom „Bake It Better“, uz čije časove ćete moći da savladate spremanje slatkih peciva i kolača.

Sallys Bake Blog

“Je l' ima nešto slatko?” Food influenseri uz koje je spremanje poslastica zabava (фото 3)

Osnivačica ovog bloga Sally je specijalistkinja za testo i food fotografkinja iz Amerike. Samouka je sa ogromnom strašću za deljenjem dobro proverenih recepata i fotografisanjem hrane. Njena Instagram stranica broji na stotine recepata, ali i korisne savete za kuhinju, lekcije o osnovama pečenja i foto i video uputstva za pomoć onima koji tek kreću da se bave slatkim testom i drugim poslasticama.

Katherine Sabbath

“Je l' ima nešto slatko?” Food influenseri uz koje je spremanje poslastica zabava (фото 4)

Ako volite poslastičarski kolorit onda su recepti Katherine Sabbath za vas! Nekadašnja profesorica u srednjoj školi, a danas proslavljena poslastičarka sprema najrazličitije recepte, ali svi imaju jedno zajedničko – šarenilo.

Emily Lael Aumiller

“Je l' ima nešto slatko?” Food influenseri uz koje je spremanje poslastica zabava (фото 5)

Ova Amerikanka ima svoju poslastičarnicu u Njujorku, a na svom Instagramu deli organske, veganske i bezglutenske recepte predivnih torti!

Clifford Luu

“Je l' ima nešto slatko?” Food influenseri uz koje je spremanje poslastica zabava (фото 6)

Makaronsi, kolači od belanaca i torte sa smokvama i jestivim cvećem pravljeni od strane Clifforda Luua su previše lepi da bi se jeli. Ali ipak, vredi probati spremiti i uživati u njima.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor