
“Je l' ima nešto slatko?” Food influenseri uz koje je spremanje poslastica zabava
Ukoliko vam se sprema neki slatkiš, kolač ili torta, a ponestalo vam je inspiracije i želite da izađete iz standardnih kulinarskih kalupa, pogledajte naloge ovih svetskih food influensera.
Od profesionalnih poslastičara do samoukih entuzijasta ovi influenseri specijalizovani su za vrhunske kolače, torte i druge poslastice – veganske, sirove, ultra slatke. Naići ćete na jednostavne “smuti-pa-prospi” recepte, kao i one u koje ćete morati uložiti vreme i trud ali nećete zažaliti. Reći ćemo samo – uživajte u spremanju i bon appétit!
Handle The Heat

Iza ovog Instagram naloga stoji Tessa Arias, autorka knjige “The Ultimate Cookie Handbook'. Kod nje ćete naći riznicu ukusnih recepata - od kolačića bez glutena do jednostavnih torti i drugih slatkih poslastica.
Matt Adlard

Matt Adlard je samouki poslastičar u čije recepte ćete se zaljubiti. Vodi i onlajn školu spremanja poslastica pod nazivom „Bake It Better“, uz čije časove ćete moći da savladate spremanje slatkih peciva i kolača.
Sallys Bake Blog

Osnivačica ovog bloga Sally je specijalistkinja za testo i food fotografkinja iz Amerike. Samouka je sa ogromnom strašću za deljenjem dobro proverenih recepata i fotografisanjem hrane. Njena Instagram stranica broji na stotine recepata, ali i korisne savete za kuhinju, lekcije o osnovama pečenja i foto i video uputstva za pomoć onima koji tek kreću da se bave slatkim testom i drugim poslasticama.
Katherine Sabbath

Ako volite poslastičarski kolorit onda su recepti Katherine Sabbath za vas! Nekadašnja profesorica u srednjoj školi, a danas proslavljena poslastičarka sprema najrazličitije recepte, ali svi imaju jedno zajedničko – šarenilo.
Emily Lael Aumiller

Ova Amerikanka ima svoju poslastičarnicu u Njujorku, a na svom Instagramu deli organske, veganske i bezglutenske recepte predivnih torti!
Clifford Luu

Makaronsi, kolači od belanaca i torte sa smokvama i jestivim cvećem pravljeni od strane Clifforda Luua su previše lepi da bi se jeli. Ali ipak, vredi probati spremiti i uživati u njima.