Pretraga

Poznati imaju novi hobi, evo ko sve ima sopstveni brend alkoholnog pića

Poznati imaju novi hobi, evo ko sve ima sopstveni brend alkoholnog pića

Tekst: BURO.

Šta su za poznate nekada bili parfemi sada je to alkohol. Umesto ulaganja u mirise, sada ulažu i pića i to deluje kao pun pogodak, budući da je reč o industriji koja ne pokazuje znake usporavanja. Slavna imena na flašama dovoljna su da ona započnu svoju rutu do barova, hotela i naših frižidera. Iako je uglavnom reč o pukom marketingu i još jednoj grani ličnog brenda sa koje će ubirati plodove, na ovoj listi postoji i nemali broj etiketa koje nisu tu samo zbog fotke na Instagramu. Donosimo vam brendove pića poznatih sa kojima bismo rado proveli subotnju noć.

AARON PAUL I BRYAN CRANSTON - DOS HOMBRES

Poznati imaju novi hobi, evo ko sve ima sopstveni brend alkoholnog pića (фото 1)
Poznati imaju novi hobi, evo ko sve ima sopstveni brend alkoholnog pića (фото 2)

"Breaking Bad" je završen, ali prijateljstvo i partnerstvo između Aaronaa Paula i Bryana Cranstona i dalje traje, i to kroz prvoklasni mezcal. Recept je došao iz ruku Gregoria Velasca, treće generacije mezcal maestra, a jedinstvena mešavina najfinije espadinske agave, ručno odabrane sa obronaka malog sela u Meksiku osigurala je nebrojeno nagrada Dos Hombres-u. Na sve to, njihove kampanje su izvan okvira, opuštene i u potpunosti u duhu karaktera dvojice fenomelnih glumaca koji sada ostavljaju potpis i u industriji pića. 

KATE HUDSON - KING ST. VODKA

Poznati imaju novi hobi, evo ko sve ima sopstveni brend alkoholnog pića (фото 3)
Poznati imaju novi hobi, evo ko sve ima sopstveni brend alkoholnog pića (фото 4)

U nizu jednog od onih dugih dana, glumica Kate Hudson je odlučila da organizuje koktel veče za svoje prijatelje. Dok se spremala da napravi gomilu prljavih martinija, zapitala se da li je neku od hiljade votki napravila žena. Bacila se na istraživanje i otkrila da nisu, stoga je odlučila da napravi svoju verziju. King St. Vodka je mešavina citrusa, vanile i cvetnih nota, a mi bismo radi probali prljavi martini u izvedbi Kate Hudson.

KENDAL JENNER - 818 TEQUILA

Poznati imaju novi hobi, evo ko sve ima sopstveni brend alkoholnog pića (фото 5)
Poznati imaju novi hobi, evo ko sve ima sopstveni brend alkoholnog pića (фото 6)

Ova lista nije mogla da prođe bez jedne Jenner. Lansiranje 818 tekile ispratile su brojne kontroverze (a kako drugačije?), ali ako ostajemo strogo na nivou ukusa - 818 tekila je definitivno prošla test, barem ako je verovati onima koji su je probali. Štaviše, sa liste pića poznatih, upravo ovo se izdvojilo kao jedno od omiljenih i najboljih.

POST MALONE - MAISON NO. 9 ROSE

Poznati imaju novi hobi, evo ko sve ima sopstveni brend alkoholnog pića (фото 7)
Poznati imaju novi hobi, evo ko sve ima sopstveni brend alkoholnog pića (фото 8)

Ova etiketa vam je možda prošla ispod radara. Maison No. 9 je nastao iz ideje da spoji najbolje vino i ljubav repera prema mediteranskom stilu života. Vino je napravljeno sa nagrađivanim vinarom iz Provanse, Alexisom Cornuom, a ime je inspirisano omiljenom tarot kartom Malonea, devet mačeva. No. 9 je klasično provansalsko rose vino sa fenomenalnim recenzijama. Dakle, rado bismo probali.

VERA WANG - PARTY PROSECCO

Poznati imaju novi hobi, evo ko sve ima sopstveni brend alkoholnog pića (фото 9)
Poznati imaju novi hobi, evo ko sve ima sopstveni brend alkoholnog pića (фото 10)

Okej, ovde nam nije trebalo ništa više od imena Vera Wang i party prosecca. Modna dizajnerka poznata po ikoničnim venčanicama u 73. godini života ne pokazuje znaka usporavanja. Ne, ona slavi velike i male stvari uz svoj premium italijanski proseko, u čijem je proizvodnom procesu učestvovala u svakom koraku - od odabira vina do dizajna flaše. Naspite nam čašu do vrha, sigurno smo da je party zagarantovan.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor