Pretraga

U hotelu Square Nine biće održan fantastičan vinski događaj, evo šta znamo o tome

U hotelu Square Nine biće održan fantastičan vinski događaj, evo šta znamo o tome

Tekst: BURO.

Ljubitelji vina - pažnja! Krajem ove nedelje Beograd će biti domaćin fantastičnog vinskog događaja. Naime, po prvi put se u hotelu Square Nine održava Wine Stars Grand Tasting, u subotu 22. oktobra sa početkom u 13 časova.

U hotelu Square Nine biće održan fantastičan vinski događaj, evo šta znamo o tome (фото 1)

Iza manifestacije stoji kompanija Wine Stars koja je osnovana 2011. godine kao plod dugogodišnje želje i snova osnivača Đure Tošića. Ispočetka je cela kompanija bila jedan mali, ali slatki Wine Bar u Njegoševoj ulici nazvan Pampour Bar, koji i danas postoji a koji je stvoren po ukusu istinskih ljubitelja vina. Postepeni rast kompanije Wine Stars je bio prirodan i očekivan zbog dugogodišnjih veza sa velikim svetskim vinarijama koje i te kako znaju da prepoznaju pre svega strast, znanje i ljubav prema vinu.

U hotelu Square Nine biće održan fantastičan vinski događaj, evo šta znamo o tome (фото 2)
U hotelu Square Nine biće održan fantastičan vinski događaj, evo šta znamo o tome (фото 3)
U hotelu Square Nine biće održan fantastičan vinski događaj, evo šta znamo o tome (фото 4)

Tako su se u zvezdano jato uključivali redom Les Grands Chais de France, Eugenio Collavini, Antinori, Masi, Mastroberardino, Planeta, Rosi i mnoge druge vinarije poznate vinarije širom planete. U jednom trenutku razvoju kompanije se priključio i Nebojša Petrović, kao pasionirani ljubitelj vina i investitor, i kao neko ko je prepoznao sve kvalitete i potencijal kompanije. Od tog trenutka kreće mnogo brži rast, te je danas kompanija jedna od vodećih na tržištu u domenu distribucije finih vina na teritoriji naše zemlje.

U hotelu Square Nine biće održan fantastičan vinski događaj, evo šta znamo o tome (фото 5)

Pored Pampour Bar-a i distribucije vina po Srbiji, odnedavno je postavljen najmoderniji i najkompleksniji internet sajt za prodaju vina www.winestars.rs. Kao plod takvog razvoja rodila se ideja o velikoj prezentaciji vina koja će se održavati godišnje. Ideja je da posetioci probaju vredne i retke etikete i pronađu nove omiljene ukuse koji će postati deo njihovih slavlja, ali i svakodnevnice.

Manifestacija će imati i humanitarni karakter, naime deo od prodaje karata biće uplaćen u humanitarne svrhe, a na licu mesta biće postavljena i kućica po uzoru na kućicu želja organizacije Humana srca. Svi zaintersovani će moći da u kućicu ubace dobrovoljni prilog. Sva skupljena sredstva skupljena na ovaj način biće upotrebljena za dobrobit najugroženijih grupa.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor