Pretraga

U Veneciji se otvara jedinstveni  pop-up restoran, ugrabite mesto na vreme

U Veneciji se otvara jedinstveni pop-up restoran, ugrabite mesto na vreme

Tekst: BURO.

Sa ukidanjem mera u potpunosti nam se vratila volja za putovanjima, a u naš život se vratio pop-up koncept koji smo toliko obožavali u godinama pre korone. Naime, jednokratne prodavnice, restorani i hoteli su zbog svog ograničenog roka trajanja mogli da se poigravaju sa različitim odvažnim konceptima, a publika je uvek bila gladna ugostiteljskih eksperimenata koji su se često pokazivali kao pun pogodak. Sada kofere pakujemo zbog restorana koji će se otvoriti sutra i radiće samo nedelju dana!

U Veneciji se otvara jedinstveni  pop-up restoran, ugrabite mesto na vreme (фото 1)
U Veneciji se otvara jedinstveni  pop-up restoran, ugrabite mesto na vreme (фото 2)

Luca Pronzato je na čelu kulinarskog kolektiva We are ONA i on se odlučio da lansira „Art Tour“ koncept, radi se o putujućem restoranu koji će pratiti umetničke manifestacije širom sveta. Za početak odabrana je Venecija, gde će restoran smestiti u jednu od predivnih venecijanskih palata. Gastronomska scena je žedna Lucinih bravura još od zimus kada su sva mesta u jednokratnom tajnom restoranu u Parizu bila rasprodata neverovatnom brzinom.

U Veneciji se otvara jedinstveni  pop-up restoran, ugrabite mesto na vreme (фото 3)
U Veneciji se otvara jedinstveni  pop-up restoran, ugrabite mesto na vreme (фото 4)
U Veneciji se otvara jedinstveni  pop-up restoran, ugrabite mesto na vreme (фото 5)

Ovog puta ljubitelji gastronomije će se družiti u palati koja je nekada bila dom čuvenom Giacomou Casanovi, na čelu kuhinje od 16. do 23. aprila biće chef Thomas Coupeau, dok će tim somelijera predvoditi Lucy Rosedale. Oni su kreirali jelovnik od ukupno osam jela od lokalnih namirnica koja će pratiti jednako dobra prirodna vina.

Cena večere sa vinom po osobi iznosi 165 evra, dok je varijanta bez uparivanja 95 evra. Rezervacije primaju isključivo online.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor