Sa ukidanjem mera u potpunosti nam se vratila volja za putovanjima, a u naš život se vratio pop-up koncept koji smo toliko obožavali u godinama pre korone. Naime, jednokratne prodavnice, restorani i hoteli su zbog svog ograničenog roka trajanja mogli da se poigravaju sa različitim odvažnim konceptima, a publika je uvek bila gladna ugostiteljskih eksperimenata koji su se često pokazivali kao pun pogodak. Sada kofere pakujemo zbog restorana koji će se otvoriti sutra i radiće samo nedelju dana!
Ovog puta ljubitelji gastronomije će se družiti u palati koja je nekada bila dom čuvenom Giacomou Casanovi, na čelu kuhinje od 16. do 23. aprila biće chef Thomas Coupeau, dok će tim somelijera predvoditi Lucy Rosedale. Oni su kreirali jelovnik od ukupno osam jela od lokalnih namirnica koja će pratiti jednako dobra prirodna vina.
Cena večere sa vinom po osobi iznosi 165 evra, dok je varijanta bez uparivanja 95 evra. Rezervacije primaju isključivo online.