BURO. mesečni horoskop za Jul

  29.06.2019.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/06/COVER_HOROSKOP.jpg

  Mesečni vodič kroz opšta mesta sa konkretnim savetima

  Mesečne predikcije zahtevaju dubok pogled u pojedinačni natal. Međutim, ovog meseca se dešava ogroman kosmički event, a to je totalna solarna eklipsa. Šta to znači? Zamislite da je 2. jul datum “užarenih promena u svetu”. Napolju će biti pakleno vruće i dramatično, ali samo taj dan, izguraćemo ga kao i svaki drugi. Na kolektivom nivou, mnogo je važno za sve nas da mantramo za mir u svetu (bez šale!) kao Sandra Bulok u onom filmu gde glumi misicu. Sunce je naš Ego, a solarna eklipsa donosi ogroman rast tenzije u svetu gde se rvu ogromni centri Ego moći. Čak i ako ste apolitični, obratite pažnju na dešavanja: požare, poplave i ratove. Kasne letovi, prevoz, sve je u kolapsu. Nije sasvim obično varljivo leto, vrelije je nego ikad baš zbog ovog užarenog dešavanja. Šta možemo da uradimo?

  Na ličnom nivu, ovo je poziv za to da kada je haos napolju, unesemo što više mira u naše krugove. Okej, ako ste nemirni, u redu je da budete. Ništa ne treba da amputiramo iz nas samih niti iz natalne karte. Ako osećate bes, znajte da on uvek može da se pretvori u snagu. Implodiranje je poziv za čišćenje, a Mars voli da trigeruje i zajedno sa Ketuom (bezglavim mesečevim stvorom) stvara vatru. Kako će užarene planete, Sunce sa njegovom eklipsom i Mars uticati na nas ovog meseca, p(r)olećemo kroz sve znake.

   

  Najvažnije: Eklipsa donosi velike promene, pa ako morate da pravite važne odluke, gledajte da ne budu radikalne i u momentu očaja. Ako ste radom do njih došli: go, go, go!

   

  Važno: Ako vam je neki od znakova podznak pročitajte i njega, jer po Vedskoj astrologiji, predikcije se čitaju kroz poznak.

   

  Disklejmer: Mesečne predikcije nisu egzaktne i služe nam da budemo kreativniji u odlukama.

  Ovnovi: Rolerkoster, ali uzbudljiv, nije težak za želudac

  Oprez je ključna reč, Ovnovi. Solarna eklipsa pokušava svetlošću da vam otvori oči po pitanju posla. Nemojte da je shvatite kao širenje zenica, jer jedan dan posle tog zahvata ne vidimo najbistrije. Nema odluka u sekundi kakve inače volite – oprezno i promišljeno su ključne reči za sve teme sa kojima se susrećete. Druga polovina meseca otvara pitanja o tome kako i da li ići na odmor? Pažnja vam se podvaja između teme doma, moguće je veliko okupljanje sa porodicom, a otvara se i polje zabave. Kako sve to da spojimo?

   

  Organizujte reuninion sa starom ekipom i porodicom i to baš negde gde je zabava! Bazen? Vikendica? Negde gde se osećate kao kod kuće, jer će vam oni koje smatrate najbližima biti izvor zadovoljstva. Prirodno ste opušteni, tako da vam se ne zadaje ništa teško ovog meseca osim opreza u ličnim odlukama. Kako ste inače Marsovci jer vam je on prirodni vladar: on je ovog meseca lud, zato je super ideja neka avantura, ali vežite se. Ako ste penjači, nema mnogo busanja i morate da se poštujete pravila. Volite vožnju ili bilo šta brzo? Imate karting da vas gume zaustave ako ste mnogo nagli. Bezbedna avantura je održiva, nema potrebe da rizikujete. Ako ste gledali seriju “Transparent”, ako niste neću spojlovati, ali mogu se desiti čudne stvari u porodici. Zato ukoliko bude tog porodičnog okupljanja razmrdajte atmosferu i napravite šou da ne bi bilo drame. Ozbiljne teme mogu da čekaju. Zovu vas kolektivne discipline, zato izaberite neki rafting Tarom ili kajt surf na Adi Bojani, budite napolju i sa ljudima. Venera šarmerka će takođe želeti da zabavlja partnera, tako da je idealno vreme  da pravite torte, smislite razlog za proslavu. Sve i da nema partnera, kuća zabave i dece vas gleda, a tu može svašta da se desi.

  Bikovi: Napravite stabilan ritam, bolje nego tahikardija

  Učenje na old school način i kniga koja čeka da je pročitate, stvarno mogu da vam  otvore oči. Seminari i radionice takođe: sve što uključuje komunikaciju. Preispitajte razlog zbog kog idete na obuke, jer cilj bi trebalo da bude učenje bolje komunikacije i usavršavanje bilo čega što se tiče funkcija mozga i treće kuće. Idite na radionicu sicilijanskih kanolija, a ako ne biste da stojite kraj šporetam dobra opcicja jei podcast, jer internet radio zajednica raste. Potrebna vam promena u svemu što se tiče komunikacije.

   

  Kuća gde vam je ovog mesea najviše svetla takođe voli kratka putovanja, pa možda pre vikend trip nego dvonedeljni odmor? Priroda uvek ima svašta da vam kaže, a ako ne volite tišinu, možete da posmatrate i fasade po Evropi i slušate audio-vodiči u muzejima. Istovremeno, dobre su vam šanse za daleka putovanja, viša učenja, jer je aktivna kuća duhovnih putovanja, tipa Indija, Južna Amerika, Tajland. Venera ovog meseca hoće kreativnost, ne direktno zadovoljstvo! Tolerancija na odlaganje zadovoljstva, Bikovi poznata vam je tema. Verujte da je kreativno i da hoblujete parket, smišljate trikove oko doma, jer ovog meseca pitanje kuće može da bude malo kritično, odnos sa porodicom. Mars može da iritira, da stvara anksioznost u kući doma. Zato pravo uzemljenje kod kuće može da bude relaksirajuće. Ne paničite: “Jaoj, sam moram sve da sredim”, samo mali kućni DIY projekti i sve ok. Sport je za vas uvek dobra ideja ako ste inertni a ovog meseca jurite stabilan pejs. Nema previše zamora i nekih ludačkih zadataka za telo. Sve u malim, malim porcijama.

  Blizanci: Lova nije problem, love is what you need

  Lova, a ne ljubav je tema ovog meseca. Mada doći ćete i do svođenja računa o ljubavi, iako pokušavate da se zatrpavate brigom o lovi. Fleksibilnost je obavezna, više ćete se lepiti za svoj mozak nego što ćete se znojiti. Ako nešto ne dođe na vreme, odlično je da imate plan B. Pare jesu tema, ali ih ulažete na ono što je stvarno bitno. Ako je recimo žudite za nekim crop-topom, bolje isecite staru majicu ili farmerke prepravite u bermude, a posvetite novac nečemu što donosi dugoročniji rezultate.

   

  Pare idu u kuću poreza i seksa, što nikako ne znači da treba da plaćate za seks, nego je porez uvek ono što ne možemo da izbegnemo, a ovog meseca ćete da promišljate o parama kao da ih ne znam koliko imate. Seks je kod vas razigran, ali ne koristite ga da biste se rešili anksioznosti, nego u funkciji zbližavanja. Kao simbol blizanaca: spojiti se u jedno. Ako ste single, spuštajte defanzivu koju vam daju izgovori retrogradnog Merkura i previše razmišljanja. Aktivno mislite, a najbolje se razmišlja u dvoje. Može doći do katarze dok razmišljate o tome gde da uložite pare ili kako da dođete do njih. To vam će vam dati bazičnu stabilnost, a onda polako na rad na odnosima koji je ovog meseca na drugom mestu. Mars nas tera se svađamo i prebrzo reagujemo, pa ako niste naučili da je izdržavanje da se ostane o zdravom konfliktu put ka odnosu, ovaj mesec može to da vas nauči zauvek.  Venera bi da udovoljava ovog meseca što može da košta: možda se otvorite za poklon voljenoj osobi, naravno ukoliko nema daddy issues. Kad se sve sklopi: zajednički spa ili nešto što hladi vaše brze mozgove je savršn izbor. U slučaju samoće, uplatite sebi nešto gde ćete se negovati i graditi odnos sa sobom. S obzirom na to da će mnogo planeta biti u kući iznenađenja, probajte da naučite da ih primite, nekad ne možemo da primimo ljubav a umišljamo da ne možemo da je damo.

  Rakovi: Možete da postanete spasioci ljudima koje ćete stvarno spasiti

  Solarna eklipsa dešava se baš u Raku, baš 2. jula, i to je vreme za pravljenje terena za dobar closure. Može da bude dramatično, ali transformativno, nikako tragično. Udaljavajte se više od tema koje su vam stare i vucite se na događaje, Venera će biti društvena tako da – minglujte. Ne mora koketno, niti treba, ali to će vam razbistriti sliku o temama za zatvaranje. Vi volite čiste vode, a ovaj mesec donosi poplave i požare svima nama. Koncentracija može da ide na impusivna trošenja i šoping, tako da triput razmislite pre neko što izvršite transakciju.

   

  Bolje da poslušate tranzite i energiju koja vam ovog meseca ide u prihod. Ne donosite važne finansijske odluke. Vas Jupiter dosta štiti, a on predstavlja ekspanziju: možda krenete da jedete previše, a dešava se često da je tema ispod toga taj closure koji treba da napravite i otvorite usta o tome šta vas muči, pa se nećete prejedati ili pak izgladnjivati. Senzitivna Venera u vašem znaku će umeti da vrati stare ljubavi ili razmaštavanja kao u noir filmu, ali opet, odgledajte Kazablanku, iskukajte se i onda budite spremni za nešto novo. Razumite da Venera nije samo ljubavnost prema ljudima, nego i nešto što je van dvoje ljudi. Kako je u kući tranformacija, najbolje je da pomognete drugima kako biste pomogli sebi. Toliko je akcija za ljude koji su u patnji, bolu ili nečemu teškom, a aktivno učestvovanje u takvim stvarima može da pogura vašu transformaciju.

  Lavovi: Novo poglavlje sto posto, samo da se staro ne obije o glavu

  Novi solarni ciklus dolazi baš u Lavu krajem meseca i počinje novo poglavlje. Nije novi početak težak zbog toga šta dolazi, već zbog prethodnih poglavlja koje treba dobro da svarimo. Venera će biti u najspiritualnijoj kući, a od nje uzmite užitak učenja o duhovnom, odlaska na ritrit, u manastir, meditaciju, visoke planine, široka mora ili ravna jezera. Nije važno gde, ali “povući se” je način da ostavimo prostor za sledeće poglavlje da se u njemu ne bismo saplitali zbog repova koji se vuku.

   

  Krenućete hiperentuzijastično sa novim projektima, ali nešto vas vraća na stare šeme. Šta ćemo s tim? Ako verujete u retrogradni Merkur, prestanite. On u narodu “vraća bivše ljude, stare teme” samo to nije izgovor za za svaki zastoj. Više se fokusirajte na besni Mars koji je bukvalno od prvog jula u Lavu. Zdravo rešavajte konflikte iz starih priča, da bi u novo zakoračili sveže. Ponavljanje je majka znanja, zato : staro poglavlje se napušta novim pogledom na njega.  Hajmo ovako: vi biste se igrali kao Merkur, a Mars je ortak koji ne voli da čeka u kafiću i pre bi vas vodio na rejv. Zato ove dve nemirne planete u vama mogu da budu prava lekcija za strpljenje. Ne morate da meditirate, kad Mars hoće da se bije, čak i kik-boks može biti dobra stvar, samo da pusitite frustraciju da ode, a zatim da vam donese energiju. Ne idite na nove težine u teretani, nego pronađite novi način vežbanja. Zašto idem na jogu ili funkcionalne treninge? Ili zašto ne počinjem? Novi smisao, radije nego nova težina. Doslovno, zamislite da ste developeka. Nek se krčka, nigde neće pobeći novi projekat, a jul je doslovno ispunjen mogućnostima, zato samo kul i polako, kraj meseca je pravi za istinsko izlaženje iz starog poglavlja.

  Device: Ostavi me na (ne)miru, vodi me na negde

  Sve vam se odražava na kuću gde su biznis kolege, ljudi s faksa i niknejmovi sa Instagrama. Ako imate ideju, bacite je na story, pa šta bude. Vruće je, a ljudi imaju još luđe ideje, samo hrabro jer otkačena je najčešće i najbolja ideja. Eto storyja kao idealnog rešenja, safe je. Na dubljem nivou, želećete povlačenje i introspekciju koju valja pametno iskoristiti. Kako? Tačno sredinom meseca, Mesec ide u kuću partijanja i zabave, što može opet da vas poveže sa nekim na kog ste skroz zaboravili.

   

  Ako vas smaraju dečiji rođendani, nemojte se prepustiti tome. Baš je dobro da kliknete u glavi going gde god da vas pozovu. Kapirate: kuća zabave i kuća socijalnih kontakaka ovog meseca aktivne, obe! To su događaji koji se ne proputaju. Zašto se ne biste dobro zabavili, a usput i napravili neki biznis dil koji je baš tog karaktera?  Svi želimo posao koji volimo, pa makar bio hobi. Marsovska energija će vas terati da se osećate kao pali s Marsa, jer ćete želeti da budete sami, u kući izolacije. Stoga, da sumiramo: danju učite ili radite (što je vama retko problem), a uveče otvarajte vrata i prozore i pravac na reči koje nisu iz knjige nego iz ljudi. Venera od početka jula ide na događaje, a tamo svašta može da se desi. Borba sa time da želite da budete u miru, ovog meseca se rešava time da dopustite sebi da izađete u grad, a sigurno će vas zvati. Budite seenovani, to vam nedostaje u toj izolaciji.

  Vaga: Ako imate propušten poziv, to je bio poziv na kreativnost

  Energija Sunca vam ide direktno u kuću posla i karijere i slave. Venera koja je vaš vladar, obletaće vam preko kuće karijere, a savršeno bi bilo da budete kreativni u poslu ili učenju. Originalna prezentacija ili pakovanje ideja u dobar sistem donosi wow efekat na kolege, zato ekspresija protiv depresije, pa makar projekat i ne upalio. Solarna eklipsa koja se dešava, vama može najviše dobra da donese kroz kreativnost. Ako je ne osećate, radije pođite u galerije po gradu, nego na Pinterest. Upijanje živih sadržaja i umetnosti će vam pomoći.

   

  Mars je u vatri, a dolazi u vazduh, ume da se razbukta. Zato vitalnost držimo kao prioritet: celer ujutru, čaj uveče. Energični Mars će se šetati kroz kuću gde su poslovne konferencije i tu vam možda neko zaintrigira oko, natera vas na dobru zajedničku viziju, dopustite da razmišljate udvoje, jer to razbuktava kreativnost. Videćete da ako otvorite stvaralački deo sebe, kako polako sve više želite da sarađujete. Kraj meseca će biti  fiksiran na posao, a ako se nešto nepredviđeno desi zovite Veneru u pomoć! Kreativa vas spašava od destruktive, to je to. Nije najbolje vreme za dugoročne planove, bolje ih dobro prodiskutujte uz limunanu sa osobama od poverenja kad je karijera u pitanju. Emocije Meseca mogu da donesu porodične teme jer odlaze u kuću doma, čak i da vam deluju konfrontirajuće, balans koji obožavate može stvarno da se nađe na udobnom kauču onih koje smatrate porodicom. Ništa vam ne vredi da izbegavate sukobe, pozive ili ignorišete stvarno važne notifikacije. To je poziv na kontakt koji vam ovog meseca budi kreativu. Nema onda posle priče o tome da nema posla, samo ste progutali kreativnosti i propustili poziv.

  Škorpije: Umesto borbe idemo na Bora Boru ili Frušku goru

  Mnogo je bitno da pojačate svakodnevnu odgovornost, a sve vas zove ka nečemu višem. Dosta kontradiktorno? Šalje vas na daleka putovanja, viša učenja, super-svesnost. Doslovno sredinom meseca, komunikacija i putovanja počinju da zvuče kao životna svrha. I treba. Posluštajte Bukovskog, voleli ga ili ne: spakujte se u mali kofer jer ako život ne može u to da stane, nemojte ni da putujete. Sektor na kome treba da radite ovog meseca je mentalni, tu nema sumnje.

   

  Odlučni Mars ide direkt u vašu karijeru, a može lako doći i do overachive efekta. Ukoliko dobijete “napad” promene posla, samo razmislite koju promenu donosi? Više novca ili bolji kvalitet života? Ako se jave usponi i padovi, ne znači da je posao loš, nego da trenutno više reagujete na to, a realno, promene se dešavaju uvek – samo ste sad prokuvani. Vi jeste duboko jezero, ali dozvolite malo neizvesnosti jer ona dolazi hteli vi to ili ne. Kad dozvolite, javlja se “Bora Bora” stanje svesti. Ne morate ni da odete, ali ćete osetiti predah ako prestanete sa kontrolom. Velika je razlika između kontrole i odgovornosti. Možete da radite i iz vikendice i sa daleke destinacije? Ako ne, možete na posao da donesete ritmove afričkih plesova? Samo prestanite da kontrolišite, osim ako ne radite kao interni revizori, što Škorpije vole, pa morate. Venera dolazi u kuću odmora i to dalekog putovanja, a ta kuća hoće i viša učenja. Zašto onda ne odaberete daleko putovanje na kome ćete naučiti nešto više? Budžeti nisu frka, jer možemo da putujemo daleko i umom, to je za vas uvek lekovito. Ako ste sami, možete nekog da upoznate tamo gde se nešto uči (biblioteke, seminari, predavanja), a ako ste se usedeli u vezi, trčite na putovanje zajedno da se veza vrati u ritam. Poenta: ako nema letovanja u džepu, ima putovanja na polici.

  Strelac: Otpanjite Tajči i upišite Tai Či

  Početak meseca odražava se kuću novca, seksa i tajni. Osiguranje, krediti, stipendije mogu biti stvari sa kojima ste svakodnevno u klinču. Na dubinskom nivou, Empatična Venera je top za biznis partnerstva ovog meseca, ali i za duboka zbližavanja sa drugima. Od prvog u mesecu, Mars je u kući učenja, obrazovanja i putovanja, što može da bude samo avantura ali i iskustvo koje menja život – vi odlučujete. Ako kasne letovi, busevi ili bilo šta što transportuje, samo čitajte nešto.

   

  Potreban vam je fokus gde ste inače jaki, ali sada izraženije. Nema čitanja po dijagonali i preskakanja, svuda što svesniji pogled. Vitalnost ćemo videti kroz Mars koji je naš krvotok, a ovog meseca je harmoničan sa znakom i podznakom Strelca: što više crvenog, malina, kupna, cvekle i samo da cirkuliše. Toliku energiju dobijate od njega, pa bolje da je ispoljite nego da ne možete da zaspite. Šta na primer? Pošto vam je vreme za zbližavanje, individualno nije najbolji put, ali ako mora i baš ste u nekoj introvertnoj fazi, onda pravac individualni trening. Još bolje bi bilo Tai Či, plesne radionice, Jin joga ili joga u parovima. Povezivanje telom, ne samo seksom, nego dodirom, može da vas nauči više nego čitanje o tim stvarima. Venera hoće uniju, u kući koja želi duboku konekciju i u kojoj su tajne. Zato slobodno pričajte. Ostavljanje mentalnih muka u telu deluje loše za krvotok. Naravno, sve to sa ljudima od poverenja. Ako niste dobri sa poverenjem, gradite ga jer ste vi simbol oslobađanja, ne zatvarajte roletne za ljude, sem kad je pakleno napolju.

  Jarac: Emocionalnost, hidratacija i zemljani znak

  Kako ste inače među odgovornijima, sada nemojte to biti. Zvuči bizarno, ali nemojte ni za šta da se obavezujete ovog meseca. Bićete emocionalni, a baš se namestilo da pažnja ide na kuću odnosa. Venera vas povezuje sa drugima, upamtite, posebno prve dve nedelje u mesecu. Kvaka je u tome što nema sigurnog ključa. Vrcav je period za veze i nimalo rutinski kakav volite da bude, ali ta doza iznenadnog može sjajno da razmrda emocionalnost.

   

  Čak bi bilo dobro da konsultujete psihoterapeuta, astrologa od poverenja, jer može lako da se desi da vam odjednom ništa nije jasno. Četiri dana pred kraj meseca, kreće veliki drajv i daje dobar izlaz i emocionalosti. Opet, ne fiksirajte se za datum, samo pratite trend da krajem meseca popušta taj balast koji možete da osećate. Zbog toga nema davanja velikih obećanja do avgusta, baš vam treba me time ili kvalitetno vreme provedeno u dvoje. Možete da osećate blagu anksioznost ili nesanicu, a sigurno je da duge šetnje pored vode pomažu kada doživljavamo emocionalne bure. Potreban vam je senzualniji i imnimniji kontakt, a da možda niste svesni, a možda ste i besni od mlaćenja međuljudskim odnosima. Zvuči  mega spiritualno, ali svi smo voda iako ste vi zemlja. Kad smo anksiozni, voda je tu da smanji strah od odvajanja. Sumertime madness može da donese Mars, jako ambiciozan, a ide u kuću tajnih aktivnosti, ništa mistično i zakulisno, samo dogovori koji pravite neće biti javni: gomila privatnih intervjua, pregovora, nečega odvojenog od očiju svih.

  Vodolija: Inovatori, revolucija dolazi u sasvim običan dan

  Vama stvarno može da padne nešto s neba u dobrom smislu. Dolazi vam hiper fokus na svakodnevni život koji je pun iznenađenja. Sve se dešava u kući gde su i male životinje: ako ste u teškom periodu, usvojite jednu koju sretnete na ulici ili čekirajte bilo koju stranicu za usvajanje. Pomozite životinji i ona će pomoći vama. Tako kaže Vedska astrologija i to možemo svi da primenimo, a Vodolije ovog meseca posebno.

   

  Merkur koji puno priča ide u vašu kuću posla, pa ako se upletete kao u trice i kučine, mazite kuče, može i tuđe! Uvek neko od prijatelja želi na odmor, a ne sme zbog životinje. Vas bi odmorilo da se zamorite pomaganjem drugima. Nemojte preduboko u konflikte na poslu jer su prolazni. Nisu toksično nepodnošljivi. Energija Marsa ide u veze, a sa njegovom energijom je uvek izazovno. Ovako: hoće da se svađa, ali suštinski traži da kroz konflikt dođe do razrešenja. Krećite se energičnim Marsom više ka razumevanju nego razaranju, neki izliv besa bez razloga vam ništa ne donosi. Naravno, ako vam se baš nakupi i pregorite, onda lepo kažeti osobi od poverenja: “Hajmo u šumu da se izvrištim”. Kod vas su, više nego kod drugih, ovog meseca vitalnost i pro-life aktivnost prvi na listi. Recimo, ako vam je stresan period, onda je baš je važno da kuća u kojoj je zdravlje ima i zdrav temelj u nogama i čvrst krov nad glavom. Stavite kacigu i vozite bajs. Nešto nije solidno na poslu? Obratite se kolegi za savet, slobodno. Krajem meseca možete da se okuražite za intervju, ispit, novu obuku, bilo šta gde ćete pokazati dobar i zdrav ego. Kada to uradite, nema ni besa, jer zdravo trijumfujemo pošto smo se ispoljili. Pustite da budite viđeni, čak iako ste ranjivi, a ako niste, šetajte. Nije li “banja” što ste ovog meseca dobili privilegiju da uneobičite svakodnevicu koja je obično najdosadnija?

  Ribe: Napravi biznis od unutrašnjeg deteta

  Dualne Ribe bi uvek i levo i desno, a ovog meseca dodatno trpe stanje fluksa: nemate za šta da se uhvatite i to je OK. Nema grčevitog držanja za stvari, nema guranja od sebe. Baš kao plivanje. Ako osećate letnji bluz, sjajno. Znate kako džez funkcioniše? Samo teče i čekate iznenadnu melodiju. Tako i vi, strpljivo sa očekivanjem naleta lepog. Identitet, Sunce ide vam u kuću koja je dobra za zezanje, decu. Ne može svakome biti idealna za rađanje ili planiranje deteta, ali prisustvo dece,

   

  pisanje projekta koji je usmeren na najmlađe, može najpre vama da bude zabavan a da od toga napravite nešto sjajno za klince. Čak je vrlo izražena tema “unutrašnjeg deteta” ovog meseca. Pustite sebe da se igrate, a znate da igra nema pravila i da trpi greške. Sada smete da fejlujete jer vam znak u sigurnoj kući. Neće biti plačke, isprobavajte novo, pa vi ste znak kreativnosti a još se ovako namestilo! Kod vas Venera jeste bingo za bivanje u okruženju koje je vezano za decu, a možda je tamo neko s kim delite unutrašnje dete, neki soul mate? Radionice su baš postale hit, a vi ste majstori za kreativnost. Ne samo što možete da pohađate jednu, možda je vreme da razmislite i o formiranju sopstvene radionice? Sve je u ključu zabave, biznisa vezanog za zabavu, mnoge planete idu u kuću kreativnog biznisa, pa klabing uopšte nije loš, možda imate neku ideju za ljude koji su u medijskoj industriji, galeriste, magazine? Kreativnost neka ide napolje, a kad se zavlačite u kuću, gledajte da to što radite ima spoljnu primenu. Mnogo vam je važno da ze dobro zabavljte, a rad može da bude igra. Mars je nervozan i on vlada mišićima, a kada 10 dana pre izlazka iz kuće zabave on dođe, nemojte da se povredite iako “little party never killed nobody”. Kraj meseca je za svest o telu. Istežite se, pogledajte koje vežbe vam prijaju, a ako imate rutinu: uvedite nešto novo. Ako ste u jogi: nova asana; ako teretana, povećajte izdržljivost, a ne masu. Samo promena i fluks. Venera se čudno ponaša u Julu, prvi deo meseca je poletna, a drugi bi da razgovara. Ne kapirajte to kao dramu, već normalan razvoj odnosa. Dijalog, i sve teče.

  Saznaj više:
  Povezani članci: