BURO. mesečni horoskop za septembar 2023.

  27.08.2023.
  RECOMMENDED

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Cover_Wide_nedeljni.jpg

  Napokon, 4. septembra, Venera konačno izlazi iz svog retrogradnog kretanja i ide direktno (i dalje kroz sazvežđe Lava),omogućavajući vam da slobodno idete za svojim strastima. Očekujte novi nalet entuzijazma u oblastima kreativnosti i ljubavi. Istog dana počinje još jedna retrogradnost. Ovog puta je Jupiter u Biku. Međutim, ovo neće izazvati isti haos kao retrogradni Merkur. Umesto toga, samo izaziva malo usporavanje. Ovo je dobar trenutak za razmišljanje i planiranje.

  Postoji više mogućnosti za planiranje sa mladim mesecom u znaku Device 15. septembra. Ta energija Device pruža vam odličan trenutak da procesuirate neke od svojih namera. Razmislite o tome koje delove svog života želite da poboljšate, a zatim iskoristite energiju mladog meseca da definišete osnovu. Istog dana, Merkur ide direktno (konačno). To znači da komunikacija, putovanja i tehnologija treba da budu jasni.

  Konačno, 29. septembra je pun mesec u Ovnu koji osvetljava vaše želje i strasti. Ovaj lunarni događaj može izneti intenzivne emocije na površinu, podstičući vas da se suočite sa onim što vas pokreće, a šta koči. Ovo je vreme da se setite svoje moći i da napredujete mirom i razumevanjem. Prihvatite hrabrost da sledite svoje snove i otpustite ono što vam više ne služi, dok vas blistava energija Ovna tera napred.

  OVAN

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Aries-V1.jpg

  Ovog meseca ćete se osećati kao da vam je težina skinuta sa ramena. Osećate se kao svoje dobro staro harizmatično ja i konačno imate energiju da se dobro zabavite. Zakoračićete na svoju razigranu stranu (naročito kada se radi romansama) i svima će se to svideti. Dozvolite sebi da zablistate i uživajte u centru pažnje. Septembar će takođe doneti neke svetle ideje zbog kojih ćete poželeti da počnete da radite i podelite svoja razmišljanja. Takođe, biće fokus na jačanju vašeg zdravlja. Odvojite ovo vreme da izbacite sve što vam ne služi i uradite ono što morate da biste imali više jasnoće i efikasnosti u svom životu. Gledajte na ovo kao na dobro pripremanje pre nego što zima počne. Osećaćete potrebu za harmonijom u vašim odnosima. Za vas je toliko važno da pronađete tu slatku tačku da dobijete ono što vam je potrebno i da dozvolite svojim partnerima da se osećaju isto. Primetićete introspektivnu vibraciju ovog meseca i mi vas pozivamo da se oslonite na nju. Napravite pauzu da razmislite o tome šta zaista želite u životu.

  BIK

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Taurus-V1.jpg

  Ovih dana ste fokusirani na dom i porodicu – posebno na izgradnju emocionalnih veza i stvaranje mirne vibracije. Osećate se skloni da napravite udobno utočište za sebe i važne ljude u svom životu. Ovo je baš na vreme, jer ste zahvaljujući retrogradnom Jupiteru u Biku bili raspoloženi za traženje duše. Iskoristite ovaj mesec da procenite kuda ste krenuli, pazeći da ide uz ono što vas zaista osvetli. Život nije samo duge i leptiri, ali dobra količina sreće bi trebalo da bude norma. Pošto nam je Merkur konačno bacio kost krećući se napred, primetićete da stvari idu mnogo lakše. To znači da je savršeno vreme sredinom meseca da postanete kreativni i komunicirate sve tačke koje treba da izrazite. Iskoristite ovu uglađenu sposobnost da se povežete sa drugima, posebno sa kolegama kreativcima  i možda sa nekim ljubavnim interesima. Kada dođe jesen, ravnoteža i harmonija u vašem ličnom životu biće novi fokus. Pokušavate da odrastete, ali takođe želite da se zabavite. Ojačajte te zdrave navike da nahranite svoje telo, um i duh. Ne plašite se ako vas neka stara sećanja pokucaju jer briga za sebe često donosi stvari koje moramo da oslobodimo. Vreme je da malo istražite dušu i napustite prtljag i stare navike. Na taj način, svi ste spremni za emocionalno oživljavanje i lični sjaj.

  BLIZANCI

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Gemini-V1.jpg

  Blizanci, uvek imate talenat, ali ovog meseca će to doći do izražaja. Vaše reči će imati veću težinu nego inače i svi će želeti da čuju šta imate da kažete. Ovo će biti idealno vreme da ojačate svoje veze sa ljudima do kojih vam je stalo, ali pripremite se za ova ćaskanja kako biste malo dublje razmislili o svom životu. U septembru ćete imati želju da stvorite skladnije kućno okruženje. Kako Sunce uđe u Vagu 23. septembra, osećaćete se kreativnije nego ikada… i romantičnije. Kombinujte to dvoje sa zabavnim izlaskom – čas grnčarstva, slikanje zajedno, kuvanje nečega u kuhinji, takve aktivnosti…

  RAK

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Cancer-V1.jpg

  Ovog meseca idete za svojim željama punom snagom. Kupite ono što ste mesecima gledali! Prijavite se za taj posao! Recite nekome kako se osećate! Ali, ne zaboravite da cenite i ono što već imate. Kada ste poslednji put svojim prijateljima rekli koliko ih obožavate? Možda ćete primetiti da je komunikacija lakša nego što je bila sredinom meseca. Ako imate važan sastanak ili razgovor, ovo bi bilo idealno vreme da to uradite. Energija promoviše intelektualno i razgovorno razumevanje. Povežite se sa drugima i otvoreno razmenjujte ideje. Pošto je Merkur direktan sredinom meseca, interakcije će biti glatkije i ideje će teći slobodnije. Krajem meseca, kućni život i karijera su u centru pažnje. Ovo će biti odlično vreme da provedete vreme sa svojom porodicom i stvorite harmoničan kućni prostor koji podržava vaše emocionalno blagostanje. U isto vreme, obavezno proslavite svoja dostignuća i oslobodite se svih strahova koji blokiraju vaš profesionalni razvoj. Budite sigurni da vodite računa o svojim emocijama kako biste u svom javnom životu pokazali najbolje sebe.

  LAV

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/LEO-V1.jpg

  Vau, pogledaj taj sjaj! Primetićete da vaše svetlo sija jače ovog meseca, Lavovi. Vaš prirodni šarm privlači pažnju svih oko vas. Iskoristite ovo na najbolji način, vaše samopouzdanje će se isplatiti i pružiti vam prilike o kojima niste ni razmišljali. Zbog tih mogućnosti, želećete da budete sigurni da ste na pravom putu profesionalno. Razmislite o svojim dugoročnim ciljevima i uverite se da su u skladu sa vašim snovima i težnjama. Kako se mesec nastavlja, vaše unutrašnje ja vas ohrabruje da se fokusirate na finansijsko planiranje za budućnost. Ovo će biti pravo vreme za istraživanje i razgovor sa nekim finansijskim stručnjacima. Ove nove informacije mogu vam pomoći da donesete najbolje odluke. Osim toga, možete koristiti ove nove veštine da uštedite za nešto što ste želeli neko vreme. Krajem meseca, možda ćete biti zainteresovani za učenje novih veština. Takođe biste mogli biti zainteresovani za neka lokalna putovanja. Prihvatite svoj avanturistički duh i izađite iz svoje zone komfora.

  DEVICA

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Virgo-V1.jpg

  Tokom septembra, potrebno je da posvetite malo vremena brizi o sebi, lečenju i razmišljanju o svojim emocionalnim potrebama. Predugo su sve te stvari bile na dnu vaše liste obaveza. Ne više. Želite da se povežete sa svojim unutrašnjim ja, i ovako to radite. Zakoračiti u neke kreativne hobije može pomoći da stvari teku. Uradite to i u septembru ćete se osećati kao da ste spremni da postanete nova i poboljšana verzija sebe. Više ste ovlašćeni da govorite svoju istinu. Toliko ste porasli ove godine, a sada je vreme da krenete napred kao najbolji do sada. Za mesec vašeg rođendana, proslavite vaš solarni povratak u krugu svojih najdražih.

  VAGA

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/libraV1.jpg

  Ovog meseca ste potpuno u svom elementu. Steći ćete nove prijatelje i provesti kvalitetno vreme sa starima. Razmišljaćete o bliskosti i emocionalnom ulaganju koje ulažete u svoja prijateljstva i veze… koje veze su vredne toga? Septembar će doneti mentalnu jasnoću. Shvatićete gde je potrebno da napravite neke promene i koje stare obrasce je vreme da napustite. Ovo će dovesti do važnih razgovora sa ljudima koji su vam najbliži, možda o tome kako možete bolje da podržavate jedni druge. Dozvolite svom urođenom šarmu i taktu da vas vode dok koračate u nove početke. Bilo koja neuravnotežena ili nepravedna energija u vašim važnim odnosima biće rešena. Do kraja meseca, vaše autentično samoizražavanje će procvetati.

  ŠKORPIJA

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Scorpio-V1.jpg

  Nastojite da uspostavite značajnije veze sa drugima. To se ne odnosi samo na vaša prijateljstva – imate priliku da postignete ciljeve u karijeri tako što ćete se povezati ili ponovo povezati sa pravim ljudima. Obavezno prihvatite pomoć drugih ljudi (da, znamo da sve možete sami, Škorpije, ali nema ništa loše u ruci pomoći) i razmislite o moći saradnje. Kako Merkur ide direktno, vaše razmišljanje i komunikacija postaju super jasni. Sada je sjajno vreme da planirate neke dugoročne ciljeve, kao i da pronađete ljude istomišljenika i proširite svoju mrežu. Do kraja meseca, vaša društvena baterija će se isprazniti. Napravite pauzu da se odmorite, opustite i napunite. U redu je da odvojite malo vremena da se brinete o sebi.

  STRELAC

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Sag-V1.jpg

  Iskontemplirajte, Strelčevi. Ovog meseca imate pravu žeđ za znanjem, sledite taj poriv, bilo da to znači pohađanje kursa ili povezivanje sa ljudima koji imaju različite perspektive. Ovo će vam pomoći da steknete novi pogled na to kako izgleda vaš idealan život i kako do njega doći ili se prosto opustite uz neki roman fikcije koji najviše volite. Konačno osećate oslobađanje od mentalnog pritiska i prva stvar koju želite da uradite je da osmislite plan za postizanje uzvišenog, ali dostižnog cilja. Koristite ovu energiju da prenesete svoje težnje i ideje sa drugima. Kada se na ovaj način povežete sa drugima, put će postati jasniji. Septembar će vas podstaći da okolina ipak utiče na  vašu unutrašnju transformaciju. Možda ćete želeti da proširite krug prijatelja ili promenite dnevnu rutinu.

  JARAC

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/cap-V1.jpg

  Znamo da je strašno, Jarčevi, ali ovaj mesec je vreme da podelite neke duboke delove sebe sa ljudima koje volite. Počinjete da se osećate bezbedno, zahvaljujući emocionalnoj stabilnosti koju ste izgradili u ovim vezama. Prihvatite to. Septembarska energija će vas navesti da preispitate svoje kreativne potrage i opšte aktivnosti. Možda vam je potrebno ponovno pokretanje kako provodite večeri? Novi zanat za isprobavanje? Uskladite svoje strasti sa svojim dugoročnim ciljevima i izvršite podešavanja po potrebi. Takođe ćete osetiti želju da istražite svet. Da, ovo može značiti rezervisanje nekog godišnjeg odmora ili može biti jednostavno kao da proširite svoj um – čitajte, učite i razgovarajte sa ljudima sa pogledima drugačijim od vaših. Septembar će vas podstaći da pokušate da uravnotežite svoj lični i profesionalni život. Da, Jarčevi, zapravo možete da se fokusirate na svoje ambicije dok negujete svoje blagostanje. Razmišljajte o svojim emocionalnim osnovama i vodite računa o sebi, jer ne možete da uradite najbolji posao ako se ne osećate dobro iznutra.

  VODOLIJA

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/aquaV1.jpg

  Ako ste slobodni, provedite septembar na mestima gde se osećate najprijatnije i upijajući romantičnu energiju trenutka. Ako ste u paru, sada je dobro vreme da ojačate svoju vezu. Ne osećate romantičnu atmosferu? Zvezde bi takođe mogle da ukažu na radost druženja sa prijateljima. Kako se mentalna magla iz retrogradnog Merkura razbistri, osećaćete se moćnije da se upustite u duboku introspekciju. Da vas ne plašim, ali ćete se suočiti sa nekim bolnim istinama u svom životu. Otvorite se onima oko sebe, ovi razgovori mogu biti zaista transformacioni. Spremni ste da napustite stare obrasce i prihvatite novi osećaj osnaživanja. Pripremite se za izlečenje i posvetite vreme nekoj pravilnoj nezi o sebi.

  RIBE

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/piscesV1.jpg

  Postajete praktični ovog meseca, razmislite o novim rutinama ili organizaciji. Osetićete unutrašnji podsticaj da razmislite o svom načinu razmišljanja i načinu na koji izražavate te misli. Razgovarajte sa ljudima u svojoj zajednici i videćete poboljšanje. Osposobljeni ste da se uključite u otvorene i smislene razgovore sa ljudima sa kojima imate važne odnose. Koristite ovu energiju da se povežete na dubljem nivou – što više truda uložite da razumete druge, to će oni više truda uložiti da razumeju vas. Ova vibracija takođe podstiče duboku romansu, pa iskoristite ovu ljubavnu energiju. Ovo bi bilo savršeno vreme da se ta situacija ozvaniči. Preciznije rečeno, krajem meseca možda ćete kopati dublje u svoje emocionalno ja. Postoje neki aspekti sebe koje volimo da stavljamo u emocionalno pozadinu jer nam je previše teško nositi se sa njima. Međutim, ovog meseca će biti teško ignorisati. Pokušajte da pažljivo rukujete ovom stranom sebe. Dok lečite, ima mnogo lekcija koje se mogu naučiti. Unutrašnja snaga je na dohvat ruke.

  Saznaj više:
  Povezani članci: