Na koja tri horoskopska znaka će retrogradni Merkur koji nam ide u susret najviše uticati?

  20.08.2023.
  RECOMMENDED

  Došlo je ponovo tovreme godine. Ne, ne jesen, već Merkur ulazi retrogradno 23. avgusta, pa se pripremite za mnogo nepročitanih poruka, odloženih letova i neobjašnjivih problema sa tehnikom sve do 14. septembra.

  Iako je ovaj astrološki događaj poznat po tome što pravi probleme za sve, avgustovska Merkurova retrogradnost ove godine očekuje se da najviše pogodi tri znaka zodijaka. Dakle, ako već osećate veliku promenu u energiji, olakšajte sebi sledeće tri nedelje, jer će stvari postati haotične. U astrologiji, Merkur vlada svime što je vezano za komunikaciju, putovanja i tehnologiju, pa ako ste ikada morali da se nosite sa zbunjujućim dopisima i neispravnim uređajima tokom prethodnih retrogradnih Merkura, to je razlog.

  I dok bi svi trebali da se pripreme da budu gurnuti do svojih krajnjih granica tokom ove retrogradnosti, ova tri znaka će doživeti neizbežno uzburkano putovanje, zahvaljujući njihovoj jedinstvenoj vezi sa Merkurom.

  DEVICA

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/devica.jpg

  Očekuje se da će Device najviše osetiti gnev retrogradnog Merkura Ne samo zato što se ovaj kosmički događaj odvija u njihovom znaku, već i zato što dosadni prekidi i frustrirajući nesporazumi koji uvek izbijaju tokom ovog perioda ne idu u prilog potrebi ovog zemljanog znaka za savršenošću. Teško je biti Devica tokom cele godine, ali tokom retrogradnog Merkura, stres je povećan deset puta.

   

  Kao znaku koji je povezan sa komunikacijom, retrogradni Merkur je period koji je uvek stresan za Blizance, a ovog puta nije drugačije. Nažalost, propale i nepročitane poruke i izgubljeni mejlovi nisu jedina glavobolje koju će ovaj vazdušni znak iskusiti. Blizanci takođe mogu doživeti odlaganja ili zastoje kod kuće. To može biti bilo šta, od svađe sa cimerom do zaboravljanja da plate kiriju.

   

  Retrogradni Merkur nikada ne omane da učini putovanja noćnom morom, a s obzirom na to da Strelac ima bliske veze sa putovanjima i istraživanjima, njihove želja za avanturom verovatno će biti pogođeni ovom retrogradnošću. Da stvari budu još gore, ova retrogradnost počinje na 21. stepenu, koji je povezan sa svim tipičnim domenima Strelca, uključujući, pogodili ste, putovanja.

  Saznaj više:
  Povezani članci: