Pronađite svoj idealni avgustovski look prema vašem horoskopskom znaku

03.08.2023.
RECOMMENDED

https://buro247.rs/wp-content/uploads/2023/08/Main_astro.jpg

Retrogradno kretanja Venere i dalje je u toku i trajaće sve do septembra. Napetost dodatno raste kada Merkur krene retrogradno u analitičkom znaku Device 23. avgusta, pa se pripremite za modne nezgode, probleme sa garderobom i preterano razmišljanje o svakoj kombinaciji. U astrologiji, retrogradni periodi su vreme za refleksiju o tome šta nam odgovara, a šta ne, a isto važi za našu odeću dok kritički razmatramo sadržaj naših ormana. Razmislite o tome da napravite pauzu u kupovini i umesto toga istražite svoj orman. Imate li lepu haljinu koja stoji neiskorišćena ili ste upali u rutinu nošenja iste košulje iznova i iznova? Ako razumemo šta nosimo (ili ne nosimo), možemo bolje  razumeti sebe.

Sezona Device počinje 23. avgusta, podstičući nas da pristupimo svom stilu na praktičan način – nošenjem jednostavne odeće, usvajanjem monohromatskog oblačenja i održavanjem opuštenog grandma stila. Kako Mars ulazi u znak Vage 27. avgusta, potražite ravnotežu između igre i praktičnosti. Nemojte se opterećivati velikim modnim izborima: Jednostavnost je tema ovog meseca.

Dakle, šta kosmos ima planirano za vašu garderobu ovog meseca? Proverite svoj modni horoskop u nastavku i ne zaboravite da ga pogledate za svoj znak, podznak i znak Venere kako biste dobili najbolji uvid (i više ideja za odevne kombinacije).

OVAN

BIK

BLIZANCI

RAK

LAV

DEVICA

VAGA

ŠKORPIJA

STRELAC

JARAC

VODOLIJA

RIBE

Saznaj više:
Povezani članci: