Uređenje enterijera: Koja boja odgovara vašem horoskopskom znaku?

  21.11.2019.

  https://buro247.rs/wp-content/uploads/2019/11/zodiachome-cover.gif

  Ako danas čitate ovaj tekst, čestitamo preživeli ste još jedan retrogradni Merkur (što znači da sada zavisite isključivo od sopstvenih postupaka, što zvuči još strašnije), planeta je otplesala svoj hod unazad ostavivši nas u dimu raskinutih dogovora, čudnih ispada u komunikaciji i stvari koje nisu išle po planu… Malo smo umorni i zahvaljujemo se zvezdama što je vikend tik iza ćoška i što možemo malo da se opustitmo i zabavimo. Možda malo šopinga – mali glanc za kuću? Što da ne, kako stručna lica kažu, sada smo okej.

  Omiljena online astrološkinja Susan Miller nedavno je snage udružila sa cvećarom Venus et Fleur i zajedničkim snagama pripremili su bukete inspirisane znacima horoskopa. Za svaki znak Susan je odredila boju, a mi ćemo se poslužiti njenom bojom kako bismo vam predložili da umesto ruža u stan unesete novi komad nameštaja, ili pokoju sitnicu u boji za koju Millerova tvrdi da najviše prija vašem znaku.

  Ovan

  Vaša boja je jarka nijansa crvene. Vi ste samopouzdani i odlučni i pravi ste predstavnik grupe vatrenih znakova. Posegnite za paradajz crvenom, bojom maka ili krvi, ove nijanse su energične koliko i vi.

  Bik

  Vaša boja je plava i tu u njenoj nežnoj i pomalo izbeledeloj varijanti. Okružite se detaljima u boji safira, ili kobalta. Važne su vam estetika i udobnost, pa obavezno nabavite nešto kućnog tekstila u tim bojama, mirisne sveće, ili umetničku sliku…

  Blizanci

  Vaša boja je žuta. I to u svim varijacijama, od šampanjca, do suncokreta – vi ste zabavni i nepredvidljivi. Kao znak koji uživa u finim stvarima za vas je idealno da u svoj prostor unesete upadljive akcente, kako bi dodatno razigrali atmosferu.

  Rak

  Blistavo bela? To je vaša to go nijansa. Vaša mašta je bogata, tako da vam je bela boja idealna kao prazno platno koje čeka slikara da je oslika. Dodajte u dom bele zavese, ili gomilu svetlucavih sveća.

  Lav

  Boja? Ovo bi realno svi mogli da pogode, jarko narandžasta. Vi ste centar svake zabave, zapravo žurka ni ne počinje dok vi ne stignete. Pronađite komade čiji dizajn vam se dopada u nijansama voćki kao što su: mandarine, kajsije i breskve.

  Devica

  Vaša nijansa je sveža mint zelena. Na primer, nešto sično svetloj nijansi žada. Vi ste odgovorni i organizovani i predstavljate pravu pokretačku snagu. Kada birate stvari za vaš dom bitno vam je da je izrada do detalja besprekorna. Ručna izrada? Pa, naravno!

  Vaga

  Vi ste ti srećnici koji su zgrabili jednu od najpopularnijih nijansi na planeti – milennial pink. Šećerna vuna, losos, nežne ruže… Vi ste uglađeni i najčešće jedan korak ispred trendova. Ukrasite vaš prostor ružičastom i ne plašite se da je ponegde ukrstite i sa malo šljokica.

  Škorpija

  Vibrantna ljubičasta jeste boja na koju reagujete. Ona je sastavljena od pink, bordo i burgundi tonova – svašta se tu dešava. Ta nijansa je kao i vi hipnotišuća, misteriozna i autoritativna.

  Strelac

  Vaša boja je… Zapravo sve boje su vaše! Vi ste slobodan duh koji ne može da se odluči za samo jednu nijansu, zato je super rešenje da u svoj dom dodate svaku koja vam se dopada. Vi ste duga.

  Jarac

  Vaša boja je boja lavande. Ambiciozni ste i iznad svega cenite svoj mir, iako ste uvek raspoloženi za sve vrste proslava. Nežnu lavandu iskoristite za kućni tekstil i to birajte luksuzne teksture kao što su prirodan pamuk, kašmir i vuna.

  Vodolija

  Vrištava pink, to je boja koja odgovara vašem karakteru. Izbor neonski upadljive nijanse nekako je logičan, jer vi često umete da budete buntovni, oštri i ispred svih. Spojite tu jarku boju sa inovativnim formama, novim materijalima, zapravo sa svim onim što će pomalo zbuniti vaše potencijalne goste.

  Ribe

  Jedna reč: tirkizna. Emotivni ste, intenzivni, kreativni i zaneseni… Zato je za vas ova boja idealna opcija. Za enterijer koji vam u potpunosti prija kombinujte nov dizajn i vintage ulove, a plavi detalj je u toj jednačini obavezan.

  Saznaj više:
  Povezani članci: