Pretraga

10 stvari koje volim: Aida Jokanović

10 stvari koje volim: Aida Jokanović

Tekst: BURO.

Aida Jokanović je voditeljka i osnivačica brenda Wholly Wear, prepoznatljivog prema prorezima u različitim oblicima koji prate svaku kreaciju, ali iznad svih titula neko ko svojom energijom i pristupom dizajniranju pleni. Otkrila nam je 10 stvari/ljudi/mesta koja je ispunjavaju.

10 stvari koje volim: Aida Jokanović (фото 1)

01

ŽIVOT

Život. Sa svim njegovim pravcima koji vode do najrazličitijih momenata. Volim proces prihvatanja njegovih raznolikosti i toka, jer prihvatanje znači upravo ljubav prema životu sa svim i svima koji su njegov deo.

10 stvari koje volim: Aida Jokanović (фото 2)

02

PORODICA

Rima i Neđa. Naš pas Balu. I još jedna devojčica koju jedva čekamo. Naša dinamika. Naša jutarnja maženja. Naše svađe. Utočište. Ring. Kapsula sreće. Rolerkoster emocija.

10 stvari koje volim: Aida Jokanović (фото 3)

03

ĆERKA. RIMA.

Ćerke su heroine i čuvarke budućnosti. Moja Rima je moja odgovornost za prerastanje sopstvenog detinjstva. Radost. Rima mog života. Beskrajno sam zahvalna što makar na trenutke mogu gledati svet njenim očima.

10 stvari koje volim: Aida Jokanović (фото 4)

04

SESTRA I BRAT

Oduvek smo bliski, ali mislim da nas je smrt roditelja zbližila još više. Oni su moja poslednja nit sa primarnom porodicom i ne znam šta bih bez njih.

10 stvari koje volim: Aida Jokanović (фото 5)

05

KUMA. SELENA.

Selena. Vlasnica autorskih prava za stabilne emocije. Vrlo znaš kad te voli. Osećaš da je doživotno. I nju je lako voleti. Dovoljno je samo da postoji. Vidiš je i veruješ joj. Nema problem sa tim što je žena i to otvoreno pokazuje. Možeš joj okrenuti leđa i ona će ih čuvati. A možeš se i osloniti na nju. Uvek i Uvek.

10 stvari koje volim: Aida Jokanović (фото 6)

06

WHOLLY

Wholly znači kompletan, apsolutan, bezuslovan. Znači i celinu, celovitost, zaokruženost… Moj brend. Desio mi se kad sam mislila da sam najmanje cela, celovita i zaokružena. “Naterao” me da iz sebe izbacim i na najlepši mogući način kanališem mnoga životna pitanja.

10 stvari koje volim: Aida Jokanović (фото 7)

07

PRIRODA

Suština. Zahvaljujući prirodi možemo toliko toga naučiti o životu i ljubavi. Vreme je da joj se vratimo.

10 stvari koje volim: Aida Jokanović (фото 8)

08

MEDITACIJA

Ritual koji me naučio da istinski osetim i zavolim svaki proces koji proživljavam u trenutku dok ga proživljavam. Dišeš i to je to. Jednostavno je, a zapravo slavi život.

10 stvari koje volim: Aida Jokanović (фото 9)

09

MORE

Nigde se ne osećam toliko prisutno i pročišćeno kao u blizini vode, a najviše mora.

10 stvari koje volim: Aida Jokanović (фото 10)

10

UMETNOST

Poveznica. Neophodnost. Pokretačka sila. Moć. Direktan prenos stvaralačkog u svima nama. Spasiteljka mnogih života. Baš volim!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor