Pretraga

Bioskopi opet rade! Dobro, ne rade, ali možete složiti sebi jedan u dvorištu - evo kako

Bioskopi opet rade! Dobro, ne rade, ali možete složiti sebi jedan u dvorištu - evo kako

Tekst: Jelena Karakaš

Iskreno niko ne bi bio srećniji od članova BURO. tima da se sve vrati na staro i da ponovo možemo da uživamo u novim filmovima na velikom platnu uz još veću kesu kokica. No, za sada je to samo fantazija. Ali mi smišljamo alternativne načine za zabavu. Zašto ne biste organizovali privatan bioskop u sopstvenom dvorištu? Čak i ako živite u zgradi, možete se dogovoriti sa komšijama da iskoristite deo zajedničkog prostora za večernje projekcije, svi su dobrodošli!

Kada vidite Pinterest slike na kojima se nalaze slatko uređena dvorišta sa filmskim platnom možda pomislite da je to preambiciozan korak za vas, ali ne dajte se obeshrabriti. Ključno je da nabavite projektor (možete troškove podeliti sa prijateljima i imati svojevrsni tajmšering ovog uređaja), bluetooth zvučnik i pronađete adekvatan zid. A čak i da nije idealna situacija, stari dobri čaršav može da preuzme ulogu platna. Snalažljivost će vas u ovom slučaju daleko dovesti.

Dalje sve znate, ulogujte se na svoj omiljeni streaming servis, kliknite na BURO. sekciju “film i TV” i pronađite neki od naslova koje smo vam preporučili, povežite laptop i projektor i to je to od tehničkih zahteva - sve je zapravo super lako.

Sledeće na spisku jeste da pretvorite travnjak u udobnu oazu, pazarite neku od pristupačnih prostirki koje su namenjene za korišćenje napolju i jednostavno pobacajte udobne jastuke i namestite ligeštule na rasklapanje. Kokice možete kupiti na lokalnom kiosku, a pošto ste vi gazda ovog ekskluzivnog bioskopa predlažemo da nezdrave gazirane sokove zamenite vinom po izboru. I preostaje vam samo za uživate. Tišina - film počinje!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor