Pretraga

BURO. lokalno: Ovim kul domaćim proizvodima će se svi obradovati

Tekst: Jelena Karakaš

Nastavljamo da vam otkrivamo male lokalne proizvođače, one koji ideje pretvaraju u limitirane kolekcije i stvaraju proizvode koji su drugačiji, zato smo sasvim sigurni da će se vaši najdraži jako obradovati ako ih pronađu ispod jelke. Ove sitnice donose osmeh na lice, a nije zabranjeno da i sami sebe počastite nekom od ovih sjajnih stvari. Samo izvolite.

BURO. lokalno: Ovim kul domaćim proizvodima će se svi obradovati (фото 1)

PRINTIE

Moderni i kul printovi su najbrži način da od stana stvorite dom. Kroz njih možete prikazati karakter i ukus, a genijalni su i za poklon. Printie je domaći brend gde ćete pronaći sjaset motiva u različitim kolornim paletama, pa je zaista lako izabrati nešto baš po ukusu osobe kojoj poklanjate. Uživaćete u skrolovanju i biranju jednako koliko u razneženom osmehu kada poklon uručite. Win-win!

BURO. lokalno: Ovim kul domaćim proizvodima će se svi obradovati (фото 2)

MYKO ARTS

Divna Vojinović stvara vaze za koje se mesto jednostavno mora izmisliti! Tu su jednostavne kreacije koje će se uklopiti u svaki enterijer i začiniti ga, ali i maksimalistički dizajn koji će sve odvažne oboriti sa nogu. Divna kombinuje jarke boje i geometriju i to izgleda tako, tako dobro.

BURO. lokalno: Ovim kul domaćim proizvodima će se svi obradovati (фото 3)

JUST REAL RED

Ukusan poklon? Najbolji poklon! Just Real Red je mali srpski brend specijalizovan za proizvodnju džemova od maline sa udelom maline od čak 80 procenata. Radi se o organskom proizvodu, bez dodatog šećera. Ukus je sjajan, ali nas je kupilo i moderno pakovanje u nedoljivoj plavoj boji, sa „kapicom“ sa printom malina. Savršeno.

BURO. lokalno: Ovim kul domaćim proizvodima će se svi obradovati (фото 4)

YUGODISKAĆ

Čarape su najlakši način da pokažete svoj stav, taj detalj zaista može biti stvar koja menja sve. Ako imate na listi osobu koja ceni sitnice, onda su Yugodiskać čarape super izbor za nju. Brend je nastao u cilju finansiranja filmova „Sunce nikad više“ i „Autoput“, pa je to poklon koji dodatno poklanja.

BURO. lokalno: Ovim kul domaćim proizvodima će se svi obradovati (фото 5)

TWON.RS

Ovo je porodična kompanija specijalizovana za izradu drvenog nameštaja za dečije sobe (mada ako nas pitate za svačije sobe). Pre svega tu su drvene lampe u neodoljivim oblicima kao što su duga, lisica, mesec, oblačić, meda... Super izbor da obradujete omiljene mališane nečim što će dugo trajati i što će imati posebno mesto u njihovom odrastanju.

BURO. lokalno: Ovim kul domaćim proizvodima će se svi obradovati (фото 6)

SOKO SKINCARE

Soko Skincare je za vrlo kratko vreme pronašao svoj fanove. To i ne čudi jer radi se o brendu koji nudi prirodnu komzmetiku sa Tare u pakovanjima koje ćete poželeti da čuvate dugo. Pored proizvoda koji neguju kožu nude i cegere koji su posebni po tome što sva zarada ide baki koje ih plete. Napunite ceger prirdnom kozmetikom i čekajte reakciju.

BURO. lokalno: Ovim kul domaćim proizvodima će se svi obradovati (фото 7)

JA SAM STAŠA

Staša Vukadinović je spisateljica koja je karijeru počela kroz blog i Facebook statuse, a kasnije je svoje misli ukoričila. I to je učinila sama, a pošto se celo izdanje prve knjige rasprodalo shvatili smo da se radi o savremenici čije misli moramo dodati u svoju biblioteku. Poručite knjigu i do kraja godine uz nju ćete dobiti pravo pismo. Ljubitelji nostagije će biti oduševljeni.

BURO. lokalno: Ovim kul domaćim proizvodima će se svi obradovati (фото 8)

DNEVNIK DOSLEDNOSTI

Ovo je pravi poklon za doslovno sve. Radi se o psihološkom dnevniku koji sadrži materijal za 100 dana mentalnih većbu za samopouzdanje, fokus i doslednost. Prvi kupite sebi, a zatim ih poklanjajte dalje i pratite kako vas pisanje vraća na fabrička podešavanja i kako popravljate fokus iz dana u dan.

BURO. lokalno: Ovim kul domaćim proizvodima će se svi obradovati (фото 9)

WALL NOTION

Čupava kapa na kojoj je digitron koji kaže „saberi se“? Nismo znali da nam je nešto tako potrebno, a sada ne možemo da prestanemo da mislimo na to. Wall Notion je mali lokalni brend koji svakim svojim sledećim modelom ispituje granice humora i trendova. Donose najbolje od ta dva sveta što ih čini super izborom za neobične poklone.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor