Pretraga

Danas je Dan ljubavi (prema sebi), zato delimo recept za uživanje u lenjoj nedelji

Danas je Dan ljubavi (prema sebi), zato delimo recept za uživanje u lenjoj nedelji

Tekst: BURO.

Jeste, na redu je Dan zaljubljenih, ali takođe je i nedelja, dan kada se tradicionalno posvećujemo sebi i beskomprosnom uživanju. Spa dan u kućnim uslovima je uvek dobra ideja.! Već smo vam preporučili čitav niz predivnih kozmetičkih proizvoda zahvaljujući čijim teksturama i armoma možete dobiti iskustvo kao iz spa centara najboljih svetskih hotela sa pet zvezdica. Zato u ovom deljenju vam preporučujemo nove kul brendove koji su specijalizovani za peškire, bade mantile i pidžame.

Baina

Danas je Dan ljubavi (prema sebi), zato delimo recept za uživanje u lenjoj nedelji (фото 1)
Danas je Dan ljubavi (prema sebi), zato delimo recept za uživanje u lenjoj nedelji (фото 2)
Danas je Dan ljubavi (prema sebi), zato delimo recept za uživanje u lenjoj nedelji (фото 3)

Baina je brend koji su osnovali Bailey Meredith i Anna Fahey, oni su želeli da tržištu ponude savremeni pristup dizajnu programa za kupatilo. Njihova ideja je da inspirišu svoje korisnike da od kupanja naprave  predivni dnevni ritual. Dezeni peškira inspirisani su umetnošću, arhitekturom, kao i teorijom boja. Priznajte da to niste očekivali? Pored toga, dosta pažnje se polaže na same teksture, materijale i izradu. Sve se pravi u Portugalu, a isključivo rade sa pamukom koji ima GOTS sertifikat kao oznaku da je u pitanju organski uzgojen pamuk.

Nufferton

Danas je Dan ljubavi (prema sebi), zato delimo recept za uživanje u lenjoj nedelji (фото 4)
Danas je Dan ljubavi (prema sebi), zato delimo recept za uživanje u lenjoj nedelji (фото 5)
Danas je Dan ljubavi (prema sebi), zato delimo recept za uživanje u lenjoj nedelji (фото 6)

Brend Nufferton je osnovao kao plod vrlo jednostavne ideje: želeli su da kreiraju savremenu verziju pidžame. Centrala kompanije je u Stokholmu i kako kažu to nije slučajnost. Upravo Šveđani provode dosta vremena kod kuće i njima su potrebne fine pidžame za tu misiju. Nufferton kreacije su uniseks, odlikuju ih široke pruge u bojama slatkiša, a tu su i bade mantili u istim tonovima kao set, za sve one koji žele da se kompletiraju.

P.Le Moult

Danas je Dan ljubavi (prema sebi), zato delimo recept za uživanje u lenjoj nedelji (фото 7)
Danas je Dan ljubavi (prema sebi), zato delimo recept za uživanje u lenjoj nedelji (фото 8)

Diplomka škola Central Saint Martins i Ecole des Beax-Arts i dobitnica LVMH Young Creatives nagrade 2005. godine Praline Le Moult osnovala je brend P.Le Moult inspirisana sopstvenim porodičnim nasleđem. Naime, njen pradeda je bio prirodnjak Eugene le Moult koji se bavio proučavanjem leptira, a takođe je bio poznat po svojoj custom made odeći. Praline je nasledila njegovu fantastičnu odeću i iskoristila je originalne krojeve kako bi kreirala kolekciju uniseks komada kao što su kućne haljine, pidžame, bade mantili… Postigla je savršenu meru retro i savremenih uticaja u komadima za spavanje.

Ideja plus

Kada se izbanjate, a zatim ušuškate u toplu pidžamu, šta bi bio idealan sledeći korak? Za stvarno, stvarno dobru nedelju? Pa, da se počastite nekim odličnim specijalitetom! Srećom živimo u eri gde je moguće da se stvari materijalizuju kada o njima mislimo. Okej, možda je potrebno i nekoliko klikova na telefonu, ali ono što je bitno jeste da ćete na unapređenoj CarGo Butler aplikaciji (sada radi od 9 do 23:30h) pronaći sve što vam padne na pamet. Možete poručiti nešto za vas, možete poslati omiljeno jelo vašoj dragoj osobi. Kako god bilo, uživanje u svim svetskim kuhinjama je na manje od pola sata za vas.

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor