Pretraga

Dekor ideja: Ručno oslikane školjke (mi smo opčinjeni!)

Dekor ideja: Ručno oslikane školjke (mi smo opčinjeni!)

Tekst: BURO.

 Trenutno smo u onoj fazi kada obalu i leto vidimo u svemu. Apsolutno svemu! Čak nas i obični slanik asocira na morske radosti. A onda otkrijemo ceo dekor pravac koji ne da je jasna asocijacija nego ne može biti izravnije. Radi se o ručno oslikanim školjkama koje su prelepe same za sebe, a savršene su za čuvanje dragocenog nakita koji zaslužuje neki zaista poseban pjedistal.

Dekor ideja: Ručno oslikane školjke (mi smo opčinjeni!) (фото 1)
BRANDY OAK COTTAGE
Dekor ideja: Ručno oslikane školjke (mi smo opčinjeni!) (фото 2)

Počelo je stidljivo, a sada na sajtu Etsy možete pronaći narazličitije varijacije na tu temu. Tu su one samo letimčno obojene zlatnom farbom kako bi se istakla njihova prirodna lepota, a tu su i one obojene u bele i plave nijanse sa neverovatnim detaljima, toliko umešno oslikanim da nećete u prvi mah poverovati da se radi o takvim minijaturama.

 

Dekor ideja: Ručno oslikane školjke (mi smo opčinjeni!) (фото 3)
BRANDY OAK COTTAGE

 

Školjke mogu zameniti vašu tacnu za sitnice u predsoblju, svemu će dati dekadentnu sofisticiranu notu. Ako ste vešti sa rukama ovo može biti i sjajan DIY projekat, na taj način ćete sačuvati sopstvene uspomene sa letovanja na uvek vidljivom mestu, a možete ih pokloniti i omiljenim ljudima. Naravno, ako niste skloni umetnosti, sjajno rešenje jeste da pretražite Etsy i odaberete one sa vama najlepšim šarama.

Dekor ideja: Ručno oslikane školjke (mi smo opčinjeni!) (фото 4)
Dekor ideja: Ručno oslikane školjke (mi smo opčinjeni!) (фото 5)
JULIEANN DESIGNED 

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor