Pretraga

Evo kako da preživite foto finiš zime

Evo kako da preživite foto finiš zime

Tekst: BURO.

Dobre vesti! Počelo je da miriše na proleće. Prvi nežni pupoljci su tu, nadamo se da ste ih primetili. Cveće i lišće je u loading fazi. I uskoro će krenuti ta nova plodna era - najlepše doba. I da malo smo istraumirani prošlogodišnjim prolećnim zaletom koji nas je zapravo zalepio za dno. Stidljivo razgledamo promene i pravimo mikro planove za novu sezonu. A dok proleće ne preuzme scenu u svom svom sjaju, red je da ispratimo zimu onako kako zaslužuje. Da sve ono što volimo u vezi nje još nekoliko puta ponovimo dok možemo. Ušuškanost će uskoro mesto ustupiti aktivnostima i koliko god tome da se radujemo trebalo bi da se na adekvatan način pozdravimo sa danima kod kuće pod ćebetom tokom kojih smo toliko uživali.

Evo kako da preživite foto finiš zime (фото 1)

Kokica party

Dobro, bioskop je bio ono mesto koje nam nedostaje do bola i sada je otvoren, a posebno se radujemo onim varijacijama na otvorenom. Ipak ima nešto toliko čarobno u mini kućnim zabavama (često za jednu osobu) kada nakokate kokice i pustite film po 100% vašem izboru. Kućni aparat za kokice je pravi džoker i možda nije loša ideja da pozovete društvo na krug gledanja klasika dok februar i dalje traje.

Unesite proleće

Ko prati strane dizajn magazine mogao je da primeti dva smera u enterijeru kada je cveće u pitanju. S jedne strane tu je suvo cveće (neko je rekao pampas?), s druge tu su grane. Baš grane, ozelenjene, ili ne. Onakve kakve možete da nađete u prirodi. Neka proleće u svom izvornom obliku bude vaš počasni gost u domu ovih nedelja.

Evo kako da preživite foto finiš zime (фото 2)
Evo kako da preživite foto finiš zime (фото 3)

Treperavi plamen

Zaista ima nešto čarobno u plamenu sveće, dok vam igra pred očima doslovno vas ubacuje u meditativno stanje. Kako biste malo podigli ulog izaberite neke od super dizajniranih sveća koje i pre paljenja deluju kao kul skulptura.

Gozba kod kuće

Dok su mere na snazi, nema dugačkih druženja u gradskim lokalima. Ako vam je dosta da vi kuvate i nedostaje vam da vam neko drugi posluži odličnu hranu odlična ideja jeste da isprobate aplikaciju CarGo Butler na kojoj ćete pronaći sjaset opcija kada je hrana u pitanju. Preporučujemo vam dobro poznate ukuse, Skara restoran obećava pravi srpski roštilj. U dva klika možete izabrati specijalitete i vrlo brzo će stići na vašu adresu. Pozovite i prijatelje!

Evo kako da preživite foto finiš zime (фото 4)
Evo kako da preživite foto finiš zime (фото 5)

Old school

Stari, dobri gramofoni. Ima nešto čarobno u njima što nas čini nostalgičnim i mekog srca, čak i ako nismo preživeli vreme kada su oni bili jedini način za slušanje muzike. Nekako, ploče i igla koja klizi po njima čine da malo usporimo i kompletno uživamo u trenutku. A bonus je to što sada izgledaju tako, tako dobro!

Kućna uniforma

Mekani duks, još mekaniji donji deo, termo čarape... Uskoro će sve ovo biti misaona imenica dok se kuvamo u bebi dol spavaćici. Tako da iskoristite poslednje dane uškanosti uz mekane materijale. Skoro da smo nostalgični na prelazu sezona.

Evo kako da preživite foto finiš zime (фото 6)
Evo kako da preživite foto finiš zime (фото 7)

Poslednja partija

Pa, bar do mora i kartanja ispod palme. Ako smo išta prošle godine radili to je vraćanje starim dobrim društvenim igrama. Svi smo ponovo izvukli špil karata i Monopol. Najavite prijateljima poslednje deljenje pred letnju dokolicu kada ćete se vratiti napetim partijama.

Koktel zabava

Da, naravno da ćete tokom leta eskperimentisati sa koktelima i ukusima. Ali možda nije loša ideja, da kraj zime iskoristite za prve korake kao kućni barmen. Proučite nekoliko knjiga i započnite igru sa aromama. Ako vam dobro krene obavezno nas zovite!

Evo kako da preživite foto finiš zime (фото 8)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor