Pretraga

Francuzi znaju bolje? Probajte da začinite svoje leto na ležerni francuski način - evo kako

Tekst: BURO.

Svaki put kad otputujemo u Francusku zaključak je isti, oni su jednostavno dobili neko bolje upustvo za život! Poseduju neodoljivu nonšalanciju i snažnu ljubav prema hedonizmu koja ih vodi kroz svakodnevnicu iz koje beskompromisno isključuju obaveze i brige. Ako u vreme ručka prošetate videćete kafee ispunjene ljudima koji svoju pauzu za ručak koriste baš kako treba, a onda sve to zaliju vinom. Kada je o stilu reč, njihovo oblačenje je najčešće iz kategorije ležerno, uvek elegantno, ali nikad ne otkriva poseban trud. I zato smo opsednuti i pokušavamo da izbrusimo tu umetnost dobrog života, a leto je savršeno vreme da se ukrcamo na taj voz. Donosimo vam inspiraciju kako da uvedete malo tog francuskog je ne sais quoi šarma.

Letnji stil

Ako želite da ovog leta izgledate kao Francuskinja svaki put kad pred izlazak iz kuće stanete ispred ogledala dobro se pogledajte. Ukoliko delujete kao da ste se jako trudili vratite se i oslobodite se suvišnih detalja. Trik je da izgledate kao da ste tek tako slučajno nabacili neke krpice bez previše razmišljanja. Naravno, ne dajte se prevariti, samo tako treba da igledate, smislite kombinacije, isprobajte ih, pa kad stvarno dođe vreme za izlazak zgrabite sve već pripremljeno sa vešalica. I bez previše aksesoara.

Letnja muzika

Nežno, neopterećujuće, a sve sa tim kotrljajućim “r”. Pustite playlistu i već će same ruke poleteti ka nebu, a noge krenuti u đuskanje. Možda da pripremimo jednu Mimozu, kad smo već tu?

Letnje igre

Francuzi znaju bolje? Probajte da začinite svoje leto na ležerni francuski način - evo kako (фото 5)
Francuzi znaju bolje? Probajte da začinite svoje leto na ležerni francuski način - evo kako (фото 6)
Francuzi znaju bolje? Probajte da začinite svoje leto na ležerni francuski način - evo kako (фото 7)

Francuzi vole društvene mreže, ali se trude da još uvek neguju analogni način života. Kada pogledate plaže u Francuskoj dobićete napad prelepe nostalgije, jer su plaže ispunjene ljudima koji odmaraju na ligeštulima, ispod old school suncobrana. A poslepodne se prepuštaju nekoj igri sa prijateljima. Za one ambicioznije tu je badminton, za one koji vole da lenškare može šah. Svakako sjajno da se dan na plaži završi sa nekoliko redova zapisanih u mali žurnal.

Letnje vežbe

Ne, nećemo vas poslati do teretane ne brinite. Više smo mislili da vežbamo modnu kombinatoriku. Cilj je obući se kao Francuskinja na proputovanju od Provanse do Azurne obale. Cilj je zahtevan, ali ako ubodete dobitnu kombinaciju znajte da ste osvojili modni bingo!

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor