Pretraga

Ida Prester: sve misli koje su mi danas prošle kroz glavu

Ida Prester: sve misli koje su mi danas prošle kroz glavu

Tekst: Ida Prester


Kad sam se zadnji put depilirala? Kad će me to sljedeći puta biti briga?

Rio, isuse, isproljevao je cijelu kuhinju mlekom, pa kad se to desilo?

Jel sad ovo ovako stvarno još duugo? Otkazani su mi svi poslovi do daljnjeg, sama kući s djecom i mužem koji spašava 3 firme.. usahnut ću! Kako drugi ljudi?

Kad će taj vrtić? Dobit ću slom živaca, kad će pobogu vrtić?

Jesam li se ugojila u karanteni ili smršavila? Ako uskoro ne odem kod frizera, svi će vidit da sam seda k'o Baka mraz. Roko, gdje su tom djetetu čarape i što ih stalno skida?

Od čeg ću živjet ako neće biti nastupa ni evenata do 2021? Moram smisliti neku foru.. da pojaćam instagram da postanem influencer? Kako se kupuju ti followeri? Ma neću to... al svi su kupili, šta se ja jedina pravim fina? Evo me traže i deseti intervju danas o tome kako s familijom provodim dane u izolaciji, pa jel dosta više toga? Jel se može to nekako naplatiti kad već gubim vreme?

Uh, opet Rio, zašto ovaj mali non stop plače??

Opet je kuća u kaosu, Vani će pop.zdit. Hoće li moj brak preživit ovaj stres? Hoću li ja preživit? A da pobjegnem? Bar na dan dva? Gdje mi je pasoš? Koja zemlja prima očajne majke, jesu li sve granice zatvorene?

Ako krene ozbiljna frka, da prodamo mali bakin stan? Ili naš veliki zamenimo za neki manji? Koliko bi dobila za svoj Suzuki? Ionako sam se htjela prebaciti samo na bicikl. Al kako ću zimi? Bez biciklistickih staza? Kako će Roko u školu ako ja ne vozim? Hoće li uopće biti škole?

Mislim da se ovo zove anksioznost. Guglam anksioznost. Kopam po Vanijevom neseseru...

KRAJ

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor

Ostavite komentar