Pretraga

Korišćenje Ariel+ Extra clean power kapsula je čist dobitak! Evo zašto

Korišćenje Ariel+ Extra clean power kapsula je čist dobitak! Evo zašto

Tekst: BURO.

Omiljeni letnji sport? Prepakivanje kofera, kako bismo dalje nastavili sa avanturama kroz avgust, skupljajući priče i nove prijatelje. Ako nas pitate idealna situacija jeste da se celo leto vrti kao bubanj od veš mašine. Uđemo u kuću, ubacimo veš, kratko sušenje, brzo slaganje, odlučno zatvaranje kofera i hajmo dalje! Još uvek nismo do kraja ovladali ovim sistemom, ali BURO. tim se trudi da ovog leta dotakne što više zanimljivih mesta, nadamo se da pratite našu travel sekciju? Uz takav lifestyle savršeno ide neopterećeni stav prema životu, bitno je da nam je da je odeća čista, a u blizini pasoš i kartice.

Korišćenje Ariel+ Extra clean power kapsula je čist dobitak! Evo zašto (фото 1)

Zato svi imamo zalihe Ariel+ Extra clean power kapsula (toliko da posle putovanja jedni drugima dobacujemo kapsule pošto se radnje zatvore) i čim pređemo prag svog doma krećemo u wellness i beauty epizodu za telo i dušu, a sadržaj celog kofera deli se po bojama i redom “uskače” u mašinu. Zaista retko koji osećaj je toliko dobar kao kada uđete u stan koji miriše na čisti veš. Trik plus za putovanja, jeste da dan pred put operete posteljinu, tako da čim se vratite legnete u superčist krevet čisto da bismo se podsetili da su putovanja sjajna, ali da je bitno imati svoju sigurnu luku.

Korišćenje Ariel+ Extra clean power kapsula je čist dobitak! Evo zašto (фото 2)
Korišćenje Ariel+ Extra clean power kapsula je čist dobitak! Evo zašto (фото 3)

Korišćenje Ariel+ Extra clean power kapsula je čist dobitak! Evo zašto (фото 4)

A zašto smo svi prešli na Ariel+ Extra clean power? Radi se o kapsulama za pranje veša koje su dizajnirane tako da uz njihovo korišćenje možete pomoći da se očuva planeta. Ariel+ Extra clean power je dizajniran za savršeno pranje čak u hladnoj vodi, na 30 stepeni. Sa njim je lako ukloniti mrlje stare čak i do 7 dana, a sa svakom upotrebom možete doprineti očuvanju planete, malo po malo. Kao što malo zdravog sna popravi raspoloženje, na isti način na nežnih 30 stepeni i naša odeća doživljava svoju renesansu.

Korišćenje Ariel+ Extra clean power kapsula je čist dobitak! Evo zašto (фото 5)

Ušteda energije je zagarntovana, moguće je čak uštedeti do 60% na računu za struju putem mašine za pranje veša. Ali, čak i da to zanemarimo uz korišćenje baš ovih kapsula moguće je dati svoj skroman doprinos očuvanju planete jer se pranjem u hladnoj vodi do 30 stepeni smanjuje emisija ugljenika. Uz taj dobar osećaj da dajemo svoj doprnos, sjajno je što više ni ne razmišljamo o flekama i da li je neki od naših omiljenih modnih komada zauvek uništen. Da, rezultati su savršeni i zagarantovani. Uselite i vi Ariel+ Extra clean power, pružite mu izazov, ono što će vas oduševiti jeste da nikakva mrlja neće biti dovoljno tvrdokorna. Uživajte u čistom zadovoljstvu!

Korišćenje Ariel+ Extra clean power kapsula je čist dobitak! Evo zašto (фото 6)

Povezani članci

Buro 24/7 Izbor